Geld verdienen met YouTube

Thuis geld verdienen
met een YouTube kanaal!

Hou je van vloggen? Ben je gek op het monteren van video’s? Heb je een vlotte babbel? Dan kun je veel geld verdienen met Youtube. Weet je dat er heel wat mensen rijk zijn geworden met het plaatsen van video’s op YouTube?

YouTube is een van de meest gebruikte websites ter wereld. Dus je hebt ook veel bereik. Zelfs kleinere YouTube gebruikers verdienen geld met video’s. Klinkt dit als een interessante baan voor jou? Op Thuiswerken.nl leer je alles over geld verdienen met YouTube en andere social media netwerken. Lees gauw verder.

Waar kan ik YouTube
video’s over maken?

Populaire onderwerpen op YouTube

Je kunt werkelijk waar over van alles Youtuben. Er zijn ontzettend veel onderwerpen die goed in de smaak vallen. Zie jij iets hiertussen dat bij jou past?

  • Vloggen over je eigen leven
  • Mooie producten presenteren en uit verpakking halen
  • Reviews geven over producten, diensten en / of organisaties
  • Gamen (recorden of reviews)
  • Zingen of een instrument bespelen (of beide)
  • Koken en laten zien hoe je dat doet
  • Onderwijs geven in een bepaald vak
  • Mensen vermaken met leuke verhalen
  • Advies geven over je levensstijl wijzigen

Hoeveel verdien ik
met YouTube?

YouTube verdiensten en belasting

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen met Youtube, via advertenties bij je video of via affiliate marketing. Als je een video plaatst, heb je de keuze om een advertentie eraan te koppelen. Per 1000 views verdien je ongeveer tussen 50 cent en 5 euro. Deze verdiensten zijn afhankelijk van de relevantie van de advertenties ten opzichte van de inhoud van je video.

Daarnaast kun je met affiliate marketing aan de slag. In dit geval prijs je de producten en diensten van andere bedrijven aan. Je kunt dan geld verdienen per view of per klik. Uiteraard moet je belasting betalen over je verdiensten. Meer kun je lezen op de website van de Belastingdienst.

Nu geld verdienen met YouTube en social media

Heb jij een passie voor video en voel jij je al ontzettend enthousiast worden bij het idee dat je geld verdient met Youtube? Leer alles over het maken van YouTube video’s en over hoe je de marketing op poten zet. Daarnaast bieden wij 30 andere online methodes aan waarmee je geld kunt verdienen. Schrijf je hieronder in.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Verdienen met YouTube
begint bij Thuiswerken.nl