Geld verdienen met het testen van websites

Vanuit huis verdienen
met websites testen

Heb je een oog voor detail? Ben je een kritische kijker? Zie jij online snel dingen die verbeterd kunnen worden? Dan is een bijbaan met websites testen echt jouw ding. Websites testen is een populaire thuiswerkbaan. Dat is ook meer dan logisch.

Het werk kun je lekker thuis op je gemak uitvoeren. Het is een vrij laagdrempelige bijbaan. Er is geen vooropleiding vereist. Stap gewoon achter je computer of klap je laptop open. Start met het testen van websites waar en wanneer je wilt. Geef eerlijk en duidelijk feedback aan de websitebouwers. Een heerlijke bijbaan voor thuiszittende moeders of mensen die graag vanuit huis op flexibele basis hun geld willen verdienen.

Ben ik geschikt voor
websites testen?

Voor wie en benodigdheden

Websites testen is iets voor iedereen. Immers, online gebruikers zijn er van alle leeftijden en van alle niveaus. Ook jij kan een bepaalde mening vormen over het gebruiksgemak van de website. Belangrijk is dat je goed je feedback onder woorden weet te brengen, dus dat je communicatief vaardig bent. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré. Het kan ook zijn dat je te maken krijgt met Engelse opdrachtgevers. In dit geval is een goede beheersing van de Engelse taal essentieel.

Om websites te testen moet je natuurlijk over een laptop of een computer beschikken en basiskennis ervan hebben. Verder is het goed om snel internet te hebben, en afhankelijk van het type opdrachtgever en opdracht een microfoon en een webcam.

Hoeveel verdien ik
met websites testen?

Inkomsten en belasting

Het testen van een website verdient best goed. Per geteste website verdien je tussen de 6 en 12 euro. Eén zo’n test neemt gemiddeld een kwartier tot een half uur in beslag. In een klein uur verdien je dus tussen de 12 en 46 euro. Meestal word je uitbetaald per bank, maar het kan ook via Paypal. Wees je er wel bewust van dat websites testen een bijverdienste is, en geen full-time baan is met een maandloon. Bij het afleveren van eerlijk en bruikbaar feedback, is de kans groot dat je meer werk in de wacht sleept.

Om geld te verdienen met websites testen is het verplicht om je bij de KVK in te schrijven. Als zelfstandige moet je je inkomsten aangeven bij de Belastingdienst. Afhankelijk van de hoogte van je inkomen moet je belasting afleggen. Verdien je onder de 450 euro per maand? Dan hoef je geen omzetbelasting te betalen.

Inschrijven als website tester en meer thuiswerk

Wil je geld bijverdienen als website tester en genieten van vrijheid in je werk? Dan ben je hier aan het juiste adres. Thuiswerken.nl levert actuele vacatures voor het testen van websites. Daarnaast ontvang je een handige handleiding voor het beginnende testers. Benieuwd? Schrijf je hieronder in en start je baan als website tester.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Websites testen
begint bij Thuiswerken.nl