Geld verdienen als webcam model

Thuis geld verdienen
als webcammodel!

Geld verdienen door thuis te werken als webcammodel, ook wel webcammen en cammen genoemd doet men via de webcam, telefonisch en met het versturen van sms berichten. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer, webcam, (mobiele) telefoon en een stabiele internet verbinding. Het werken als webcammodel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van 18 jaar of ouder.

Om webcammodel te kunnen worden moet je enige affiniteit met erotisch werk hebben. Daarbij is het belangrijk dat je je eigen grenzen aan kunt geven tijdens je werk. Webcam model worden is zowel voor vrouwen als mannen. In dit artikel vertellen we je meer over het werk van een webcammodel.

Wat doe ik
als webcam model?

Hoe werkt webcammen voor geld?

Als webcammodel entertain je bezoekers, die betalen om je beelden te kunnen bekijken. Dit verloopt via speciale software, die je vooraf op je computer dient te installeren. De software maakt een chatroom voor je aan, waarin je met bezoekers kunt praten, waar je privéshows aan kunt bieden en waar de beelden van je webcam te zien zullen zijn. Het verschilt per platform voor welke diensten bezoekers moeten betalen. Bij het werk als webcammodel word je tot niets verplicht. Je bepaalt altijd zelf welke handelingen je wel, of juist niet uitvoert tijdens je werk. Om succesvol te zijn als webcammodel kan het helpen om je sexy te kleden.

De verdiensten van
een webcam model

Hoeveel kan ik verdienen als webcammodel?

Bij het werk als webcammodel heb je geen vast uurloon. Bezoekers kunnen naar je chatroom komen, om hier de beelden van je webcam te bekijken. Een bezoeker kan vervolgens fooien geven, of een privéshow aanvragen. Voor deze privéshows dienen bezoekers te betalen. Geef vooraf duidelijk aan wat bezoekers van je privéshow kunnen verwachten. Welke handelingen voer je wel uit en welke juist niet?

Er zijn ook platformen, waarvan het Nederlandse IsLive een voorbeeld is, waarbij bezoekers moeten betalen om je live te bekijken. Bij dit platform ontvang je 18 cent per bezoeker per minuut. Het hangt in beide gevallen sterk van je populariteit af, hoeveel je per dag verdient.

Wat heb ik nodig
om te beginnen?

Benodigdheden voor webcamwerk

Zoals eerder beschreven werd, heb je voor het werk als webcammodel een laptop met webcam en een snelle internetverbinding nodig. Met een snelle internetverbinding voorkom je dat bezoekers haperende beelden te zien krijgen. Dit kan je bezoekers afschrikken, waardoor je inkomsten snel teruglopen. Het is verstandig om altijd gebruik te maken van een internetkabel, in plaats van een WiFi-verbinding. Op de laptop moet je de software van het platform die je wilt gaan gebruiken installeren. Tegenwoordig kan dit op vrijwel iedere laptop! Het is fijn om een relatief snelle laptop tot je beschikking te hebben. Zo kun je direct aan de slag en voorkom je dat de software regelmatig vastloopt. In vrijwel iedere moderne laptop zit een ingebouwde webcam.

Wat moet ik weten
voordat ik begin?

Veelgestelde vragen over webcammodel werk

Veel beginnende webcammodellen vragen zich af, of zij een vast aantal uur moeten webcammen. Dit is niet het geval! Je kunt zelf bepalen op welke moment en hoelang je actief bent. Het kan verstandig zijn om op dezelfde momenten op dagen actief te zijn. Zo creëer je een vaste kijkersgroep, die precies weet wanneer je online bent. Daarbij geldt dat de meeste bezoekers in de avonduren actief zijn. Ook vragen webcammodellen zich af of ze makkelijk met hun werk kunnen stoppen. Doordat je zelf bepaalt wanneer je online bent, kun je op ieder gewenst moment stoppen met werken. Dit kan voor een aantal dagen, maar ook voor altijd.

Nu geld verdienen als webcam model

Lijkt het je leuk om zelf als webcammodel aan de slag te gaan? Thuiswerken.nl helpt je hierbij. Op deze website vind je onder meer informatie over de beste webcamplatformen. Daarbij lees je hier hoe de Belastingdienst omgaat met de inkomsten uit thuiswerk en hoe je dit aan kunt geven. Zo kun je goed voorbereid van start gaan als webcammodel! Schrijf je hieronder in om direct te beginnen!

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Webcam model worden
begint bij Thuiswerken.nl