Online thuiswerk! Team uitbreiding gezocht!

Leuk online werk!

Heb jij goede online en social media skills?
Heb je interesse in natuurlijke gezondheids en beauty-producten?
Afhankelijk van jouw inzet verdien je tussen de € 300 – € 10.000 p.m..

Wij zijn de dochteronderneming van een beursgenoteerd bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd is. Vanaf € 50 per jaar kun je ambassadeur van ons merk worden (soort van franchise maar dan anders). Als brand ambassador krijg je 3 verschillende kant-en-klare websites, marketing- en trainingsmateriaal.

Via 1 van jouw websites kun je A-kwaliteit gezondheidsproducten verkopen. Als klanten op jouw website iets bestellen, dan worden de producten direct naar de klant verstuurd. Dit hoef jij niet te doen. Jij krijgt de winst op je account bijgeschreven. Ook kun je een sales-team opbouwen door anderen te helpen om zelf ook brand ambassador te worden. Zij kunnen dan de producten zelf tegen inkoopsprijs aanschaffen voor zichzelf, of ook via de website verkopen met winst.

Jouw taak is de mond tot mond reclame van de producten van ons bedrijf. Je mag zelf bepalen hoe je dit doet:

– Social media
– Advertenties
– Kennissen bellen/ontmoeten.

Het marketing materiaal hiervoor is beschikbaar.

Des te groter jouw team van klanten en brand ambassadors wordt, des te hoger jouw verdiensten. Omdat je vergoed wordt voor de totale verkoop van het team. Ideaal dus ook om dit samen met kennis of collega te doen.

Als je een uurtje per dag hiermee bezig bent zal je een paar honderd euro per maand verdienen. ls je dit zo’n 4 uur per dag doet, dan zullen je inkomsten na een paar maanden tussen de € 1.700,- en € 5.000,- per maand zijn. (belasting box 3= 1% belasting) Bij uitmuntende inzet word je zelfs beloont met 100.000 aandelen van ons moederbedrijf!

Spreekt dit je aan?

Dan ontvang ik graag je (serieuze) reactie met motivatie per email.

Verdiensten bij parttime: gemiddeld € 1.500,- netto

Reageren op deze vacature

Voornaam:
Achternaam:
Leeftijd:
Ervaring:
Gewenste uren per week:
Motivatie:
© 2019 Thuiswerken.nl - Alle rechten voorbehouden | Veelgestelde vragen | Affiliates | Privacybeleid