Geld verdienen met Tumblr

Thuis geld verdienen
met Tumblr!

Ken jij Tumblr? Als je weet hoe Twitter werkt, dan snap je ook hoe Tumblr werkt. Tumblr is een microblogplatform. Je kunt elkaar volgen, op elkaars berichten reageren en allerlei soorten content plaatsen (teksten, beelden, video’s, quotes en audio-opnames). In tegenstelling tot Twitter zit je niet aan een bepaalde lengte vast.

Tumblr is niet bij iedereen bekend, maar dat je er geld mee kan verdienen is wel duidelijk. Als je het goed aanpakt kun je duizenden euro’s per maand binnen halen. Heb je een vlotte pen? Houd je van schrijven? Dan is Tumblr wellicht de geschikte thuiswerkbaan voor jou. Begin vandaag met geld verdienen via Tumblr.

De basis van
het Tumblr platform

Hoe werkt Tumblr?

Tumblr is een eenvoudig platform. Je hebt een eigen pagina waarop je content kunt plaatsen. Dit kan een foto, een video, een blog, een quote, een audio-opname of een video zijn. Je kunt mensen volgen en anderen kunnen jou ook volgen.

Om veel volgers te krijgen kun je twee dingen doen: goede content plaatsen en andere mensen volgen. Om meer bekendheid te krijgen kun je ook je plaatsingen doorzetten op andere social media kanalen. Wees met regelmaat aanwezig. Als je veel afwezig bent, zullen volgers je sneller ontvolgen.

Hoe krijg ik meer
volgers op Tumblr?

Tips voor meer volgers op Tumblr

Wil je bekend worden op Tumblr? Pak het dan goed aan. Er zijn verschillende manieren om veel volgers te werven op het internet. Wij geven je een aantal tips mee:

  • Zorg voor een duidelijke gebruikersnaam die goed te onthouden is.
  • Plaats relevante, leerzame en leuke content.
  • Kies een design uit die past bij de content die je wilt plaatsen.
  • Voeg tags toe aan je plaatsingen, dan ben je beter vindbaar.
  • Volg anderen, dan volgen ze jou ook sneller.
  • Richt je niet op ‘van alles wat’, maar specificeer je.
  • Reageer op andere plaatsingen.
  • Geef promo’s. Dit zijn aanprijzingen van andere blogs. Grote kans dat je een promo terugkrijgt.
  • Wees met grote regelmaat aanwezig en plaats een paar keer in de week een post.

Nu vanuit huis geld verdienen met Tumblr

Ben je benieuwd naar je kansen op Tumblr? Wil je ook leren geld verdienen met Tumblr? Thuiswerken.nl leert je alles over geld verdienen met Tumblr. Naast dat je de ins en outs van Tumblr leert kennen, leren we je ook andere manieren van geld verdienen aan omtrent bloggen en schrijven. Geïnteresseerd? Schrijf je in via het formulier hieronder.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Verdienen met Tumblr
begint bij Thuiswerken.nl