Thuiswerk vacatures in jouw regio

Folders inpakken (met spoed)

Dit betreft het inpakken van diverse folders en dicht sealen met een apparaat. Apparaat wordt geleverd en moet in zelfde staat ingeleverd worden bij het ophalen van de verzending. Dit werk kan vanuit huis worden uitgevoerd en er is geen vervoer nodig. Wel moet de verzending snel afgehandeld worden.

Betaald: €8,94 per uur

Product testers gezocht

Het betreft verzorgings producten voor vrouwen. Je krijgt gratis een batch verzorgings producten toegestuurd en moet na een aantal weken gebruiken van de producten een eerlijke beoordeling afleveren. Ideaal voor vrouwen die betaald deel willen nemen aan het lanceren van een nieuwe productenlijn.

Betaald: €50,- per verzending

Social media beheerder

Beheerder gezocht voor het beheren van social media kanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Marketing kennis is vereist, en passie voor reizen is een bonus aangezien het om een vakantie aanbiedingen website gaat. Heb jij nu of in het verleden een social media kanaal beheerd? Reageer dan nu op deze vacature.

Betaald: €10,75 per uur

Virtuele assistent gezocht

Wij zoeken een virtuele assistent voor het opzetten van een klanten en contacten database. Daarnaast ook het coordineren en plannen van evenementen en het aannemen van telefoontjes. Ben jij betrouwbaar, communicatief en kom jij je afspraken altijd na? Wellicht is dit het ideale werk voor jou. Dit werk kan na een meeting volledig vanuit huis uitgevoerd worden.

Betaald: €12,- per uur

Sorteer-/inpakwerk enveloppen

Snelle vingers gezocht voor een leuke sorteer-/inpakwerk opdracht. Het gaat om het sorteren en inpakken van enveloppen. Je gaat zorgvuldig maar op tempo te werk om de opdracht op tijd af te kunnen leveren. Voor deze opdracht is geen eigen vervoer verplicht. De enveloppen kunnen per doos retour afzender naar opdrachtgever.

Betaald: €9,45 per uur

Vertalers gezocht met spoed

Vertalers gezocht voor het vertalen van Engels naar Nederlands en Spaans naar Nederlands. Het gaat om het vertalen van handleidingen voor software producten. Een achtergrond als schrijver is vereist. Meer informatie wordt verstrekt voor geselecteerden.

Betaald: €40 per opdracht

Kinderspeelgoed inpakken (spoed)

Een nieuwe vacature voor het sorteren en inpakken van kinderspeelgoed. Sorteer de kleine onderdelen en pak deze vervolgens in. De dozen stuur jij natuurlijk op tijd retour naar de opdrachtgever. Snelle vingers een voordeel, eigen vervoer is voor deze opdracht niet nodig.

Betaald: €9,74 per uur

Inpakmedewerker

Dit betreft inpakwerk dat vanuit huis te doen is. Elke week krijg je verschillende soorten inpak en montagewerk en voer je simpele opdrachten uit. Je bent ook verantwoordelijk voor de tweede visuele kwaliteitscontrole bij het inpakken en monteren. De exacte details worden bekend gemaakt na het selectieproces.

Betaald: €245 per verzending

Productiemedewerker

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optijd aanleveren van inpakwerk opdrachten aan de opdrachtgever. Je beschikt hiervoor over eigen vervoer voor het ophalen en wegbrengen van de producten. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de producten waarmee je werkt en bent oplettend, inpakken doe je met snelle vingers. Het gaat om 32 tot 40 uur per week. Deze vacature is niet op contract basis, contacten zullen niet worden aangeboden.

Betaald: €9,60 per uur

Gezocht: Website testers

Begin nu als online website tester. Jij bent verantwoordelijk voor het bekijken en oordelen van websites, en een rapport te maken van de gebruikerservaring. Daarnaast corrigeer je taal en programmeer fouten. Je werkt nauw samen met de website eigenaren om een mooi en functioneel product te leveren. Kennis met het maken van websites is een bonus, maar niet vereist.

Betaald: €10,50- per uur

Inpakwerk voor de kerstvakantie

De werkzaamheden zijn divers en net zo flexibel als jij. Denk hierbij aan inpakwerk, stickeren en sorteren. Geef je flexibele werkuren wekelijks door zodat wij jou (ook last minute) kunnen benaderen voor een opdracht. Voor deze functie hou jij van afwisseling, ben je flexibel, weet je van aanpakken en beschik je over eigen vervoer en voldoende eigen ruimte.

Betaald: €9,95 per uur

Kerstpakketten inpakken

Kerstpakketten inpakwerkers gezocht voor het samenstellen voor deze paketten. Dit is eenvoudig werk en vrijwel voor iedereen te doen. Vlotte handen zijn wel een must. Reageer snel want deze posities zijn snel vervuld.

Betaald: €10,20 per uur

SMS operator gezocht

Heb jij een mobiele telefoon en ben je snel met het typen van SMS berichten. Dan is dit soort werk perfect voor jou. Het betreft een betaling per SMS dat je verstuurd vanaf je telefoon.

Betaald: €0,18 per bericht

Administratief medewerker

Dit betreft een functie als administratief medewerker, gezocht voor 30 uur per week. Dit werk kan vanuit huis gedaan worden of vanuit flexplekken. Een korte training is vereist voor de geselecteerden.

Betaald: €11,80 per uur

Copywriters gezocht

Meerdere copywriters gezocht voor blog netwerk. Moet vloeiend Nederlands en Engels kunnen schrijven. Wekelijkse betaling. Een achtergrond als schrijver is een bonus, maar niet een must. Ideaal werk voor thuis. Neem contact met ons op voor de details.

Betaald: €20,- per verzending

Potloden sorteren

Een leuke inpak opdracht waarbij potloden gesorteerd moeten worden op kleur (klet op: één kleur per doosje) en vervolgens in een doosje gedaan moeten worden. Na het inpakken seal je de doos en gaan de grote dozen retouropdrachtgever. De opdrachtgever is opzoek naar enkele fanatieke thuiswerkers met snelle vingers. Bij interesse kun je direct reageren.

Betaald: €8,- per uur

Vertaler gezocht voor schrijfopdrachten

Gemotiveerde vertaler gezocht in de volgende talen: Engels, Duits, Frans & Spaans. Het gaat om het vertalen van correspondentie van privé en zaklijke brieven. Betreft minstens 20+ uur per week. Deze job is te doen vanuit huis of flexplekken en betreft een langdurige samenwerking.

Betaald: €14,35 per uur

Technisch klantenservice

Technisch hulp aanbieden als klanten service voor een programma. Vereist een korte 2 wekelijkse gratis vooropleiding om dit programma in en uit te leren kennen. Jonge mensen met veel ervaring met computers en apps gezocht. Maar geen ICT of professioneel technisch achtergrond vereist.

Betaald: €18,- per uur

Social media expert gezocht

Ben jij een genie met social media, waaronder Facebook, Instagram en Pinterest? Dan hebben wij jou nodig. Kennis van viral marketing vereist. Moet aan kunnen tonen veel verstand te hebben van social media en viral marketing. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen van campagnes voor derden.

Betaald: €14,25 per uur

Enveloppen vouwen

Eenvoudig en simpel werk voor iemand met snelle vingers, het in elkaar vouwen van enveloppen. Een grote opdracht voor een gelimiteerd aantal werknemers. Reageer snel bij interesse aangezien er slechts 2 openingen zijn voor deze vacature.

Betaald: €9,89 per uur

Data entry medewerker

De werkzaamheden bestaan uit het handmatig overzetten van gegevens naar een nieuw systeem. Het betreft repeterend, meet erg secuur werk voor de duur van 2 maanden. Ervaring met administratieve taken, bij voorkeur data entry werkzaamheden zijn gewenst.

Betaald: €9,80 per uur

Mailings verzenden

Het gereed maken van mailing pakketten voor klanten. Zodra een opdracht binnenkomt is het van belang dat het mailing pakket zo snel mogelijk gereed voor verzending gemaakt wordt, en dezelfde dag nog de deur uitgaat. De pakketten worden vrijwel compleet aangeleverd en dienen enkel nog gesorteerd en bij elkaar gevoegd te worden vlak voor verzending. De uitbetaling gaat per verzenden mailing, hoe meer verzenden mailings hoe meer inkomsten! Dit werk is geschikt voor iedereen.

Betaald: €25,- per verzending

© 2019 Thuiswerken.nl - Alle rechten voorbehouden | Veelgestelde vragen | Affiliates | Privacybeleid