Je toekomst verzekeren door te sparen

Sparen is de eerste
stap naar succes!

Verdien je weinig? Wil je graag meer vermogen opbouwen? Start met sparen, ook jij kan dat. Het is handig voor toekomstige investeringen of onverwachte kosten. Moet je je voorstellen, als je de auto in de prak rijdt of als je wasmachine kapot gaat, dan is het wel zo fijn als je geld beschikbaar hebt voor de reparatie of een nieuw product. Wees voorbereid, en spaar geld.

Er zijn verschillende manieren om te sparen. Op Thuiswerken.nl leggen we uit hoe je moet beginnen met sparen. Daarnaast leren wij je ook geld verdienen vanuit huis met verschillende actuele methodes. Lees hieronder meer om te beginnen met sparen.

Op welke manieren
kan ik sparen?

Handige spaarmethodes om te beginnen

Voorbereid zijn op toekomstige kosten, geld reserveren voor leuke uitjes of een verre vakantie of genieten van de rente over je spaargeld. Sparen biedt tal van voordelen. Ben je al overtuigd om te beginnen met sparen? We hebben een lijst voor jou gemaakt met een aantal handige spaarmethodes:

  • Bewaar een gedeelte van je inkomen dat je kunt missen. Spreek met jezelf af dat je dit bedrag maandelijks op de spaarrekening zet.
  • Spaar de rente op van je spaarrekening.
  • Koop groot in. Als je grootverpakkingen koopt, ben je in één keer duur uit. Het is wel goedkoper per oplage.
  • Schaf producten aan met korting. Daarmee bespaar je op den duur ook geld.
  • Zet voor jezelf neer welke uitgaven onnodig zijn en stop deze.
  • Betaal je schulden af, zodat je geen hoge rente meer daarover hoeft te betalen.
  • Voorkom impulsaankopen. Denk van tevoren goed na wat je nodig hebt.

Hoe spaar
ik effectiever?

Sparen met een hoger rendement

Als je geld spaart, dan doe je dat waarschijnlijk bij de bank of je doet je geld in een spaarpot. Het zijn veilige methodes, maar er zijn ook andere manieren met een hoger rendement.

Wil je weten welke? We hebben voor jou een aantal manieren op een rij gezet; beleg in aandelen, zet het geld op de bank tegen een aantrekkelijk rentetarief, doe mee met crowdfunding projecten, parkeer domeinnamen, beleg in vastgoed, et cetera. Er is meer dan genoeg geld te verdienen als je genoeg spaargeld hebt opgebouwd.

Meer geld verdienen met sparen en thuiswerk

Wil je meer geld verdienen met sparen? Ben je benieuwd hoe je een hoger rendement krijgt? Wij leren je meer over sparen. Daarnaast krijg je meer dan 30 andere thuiswerkbaantjes ideetjes. Dat niet alleen. We bieden ook actuele thuiswerk vacatures. Nieuwsgierig? Schrijf je hieronder in om te beginnen.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Effectief sparen
begint bij Thuiswerken.nl