Geld verdienen met social media

Vanuit huis verdienen
met social media

De gemiddelde Nederlanders besteedt elke dag tijd aan social media. Even je updates op Facebook checken en je likes op je nieuwe Instagramfoto bekijken. Voor privé gebruik is er weinig mee te verdienen, maar als je het goed inzet gaat er geld rollen.

Door de groei van social media zijn er steeds meer manieren om er makkelijk geld mee te verdienen. Ook vanuit huis. Er zijn zelfs mensen miljonair geworden van de inzet van social media, en het maakt daarbij niet uit hoe oud je bent. Wil je ook beginnen met geld verdienen vanuit huis met social media? Lees snel verder.

Welke social media
kanalen zijn er?

Verschillende social media platformen

Social media is een breed begrip. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten kanalen. Ieder kanaal heeft z’n eigen kenmerken en voordelen. Hieronder volgt een lijst van de meest gebruikte kanalen:

NaamBeschrijvingMethode
FacebookInteractief, live video inzetbaar, viraal bereik, woord en beeld, advertentie,- en targetmogelijkheden en mogelijkheid voor een bedrijfspagina.Bedrijven laten betalen voor likes en links.
InstagramOnderdeel van Facebook, mooi beeld gebruik, advertentie,- en targetmogelijkheden en mogelijkheid voor een bedrijfspagina.Met mooi eigen beeldmateriaal sluikreclame maken voor andere merken.
LinkedInZakelijke doelgroep, advertentie,- en targetmogelijkheden, mogelijkheid voor een bedrijfspagina, breed netwerken mogelijk.Advertenties uitzetten.
SnapchatGericht op jonge doelgroep, snel hapklare content aanbieden, op grappige manier naar voren komen.Producten aanbieden van andere bedrijven.
PinterestMooi beeldgebruik, eigen pagina inrichten en gericht op vrouwen.Betaald bedrijven promoten.
TwitterKorte tweets, real time, gebruik van hashtags, nieuwsoverzicht en advertentie,- en targetmogelijkheden.Het actuele nieuwskanaal zijn van nieuwsbureau.
YouTubeVoor video’s, documentaires en vlogging, advertentiemogelijkheden en goed in combinatie te gebruiken met andere social media kanalen.Start met vloggen.

Hoeveel kan ik verdienen
met social media?

Inkomsten en benodigdheden

Er is geen vast inkomen te bepalen voor je inkomsten via social media. De één verdient amper tot niks, terwijl de ander een paar honderd euro per maand tot vele duizenden euro’s verdient. Als je idee een groeispurt doormaakt kan je plots miljonair zijn. Kortom, aan de inkomsten valt geen touw aan vast te knopen. Bovendien kunnen je verdiensten op verschillende manieren zijn geregeld. Dit is afhankelijk van jouw concept en je marketing skills. Via YouTube en affiliate marketing worden de inkomsten via de bank uitbetaald. Met crowdfunding komt het geld naar een daarvoor opgezette rekening.

Op social media bewegen betekent online zijn. Je hebt een laptop of computer nodig. Beschikking hebben over een webcam of een microfoon is ook nuttig. Daarnaast is het handig om te starten met een budget. Om bekend te raken heb je fans en volgers nodig. Het uitzetten van advertenties is daarvoor essentieel.

Beginnen met social media verdiensten en meer thuiswerk

Wil je geld verdienen met iets wat écht bij jou past, online, gewoon vanuit huis? Begin iets met social media. Thuiswerken.nl biedt jou de nodige informatie om direct aan de slag te gaan. Schrijf je hieronder in om te beginnen met geld verdienen met social media.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Verdienen met social media
begint bij Thuiswerken.nl