Geld verdienen als SMS operator

Part-time of full-time
chat operator worden

Als SMS operator kun je geld verdienen met het beantwoorden van berichten afkomstig uit de entertainment sector, bijvoorbeeld een website, reclame of persoonlijke advertentie. Hiervoor ontvang je een vergoeding per beantwoord bericht. Deze vorm van thuiswerken is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Als SMS operator kun je gemakkelijk online thuiswerk verrichten. Je moet vanaf een scherm vragen beantwoorden, mensen verder helpen, entertainen en klachten afhandelen. Het is een laagdrempelige thuiswerkbaan, waarbij je de uren zelf kunt invullen.

Eisen voor beginnen
als SMS operator?

Voor wie is deze functie?

Om SMS operator te worden moet je 18 jaar of ouder zijn. Het werk van een SMS operator is niet heel erg moeilijk. Je moet goed Nederlands en / of Engels kunnen schrijven en lezen. Je dient over een computer of een telefoon te beschikken. Daarnaast is creatief vermogen essentieel. Je moet namelijk een (erotisch) gesprek op gang kunnen houden, en stiltes zoveel mogelijk vermijden.

Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt als chatoperator. Dat maakt het thuiswerk een stuk vlotter en makkelijker. Een SMS operator is een geschikte baan voor zwangere vrouwen. Als je thuis zit met zwangerschapsverlof dan is dit een ideale baan om toch een zakcentje te verdienen.

De werkzaamheden van
een SMS operator

Werkzaamheden als SMS operator

Als SMS operator heb je een gevarieerde thuisbaan. Je helpt online klanten verder. Veel bedrijven hebben een live chat op de website of op social media. Als SMS operator zorg jij dat het eerste contact van de bezoekers goed verloopt. Je beantwoord vragen, klachten en stuurt mensen door naar de juiste bestemming.

Als chat operator kun je ook aan de slag in de entertainment sector. Zo kun je bijvoorbeeld een grappig of een erotisch gesprek voeren met de ander. Als SMS operator kun je dus op verschillende manieren aan de slag, en alles is leuk!

Hoeveel verdien ik
als SMS operator?

Inkomsten en belasting

Je verdient als SMS operator niet per uur, maar per SMS. Wanneer je werkt op feestdagen, in avonden of in weekenden krijg je extra uitbetaald. Gemiddeld verdien je zo’n 8 tot 10 cent per bericht of SMS. Ook over deze inkomsten moet je belasting betalen. Je werkt zelfstandig, maar je bent tegelijkertijd ook in een fictieve dienstbetrekking.

Als je meer wilt weten over hoeveel belasting je moet afdragen, dan is het raadzaam om de website van de Belastingdienst te checken. Hier vind je alle informatie met betrekking tot belasting en loonheffing.

Inschrijven als SMS operator en meer thuiswerk

Wil je beginnen als SMS operator? Dat is goed te begrijpen. Het verdient niet alleen makkelijk, maar het is ook nog eens leuk. Als SMS operator heb je een afwisselende thuiswerkbaan. Vul hieronder het formulier in met jouw gegevens en ga aan de slag met deze fijne bijbaan.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

SMS operator worden
begint bij Thuiswerken.nl