Geld verdienen met reviews schrijven

Vanuit huis verdienen
met reviews schrijven

Reviews behoren tot de nieuwe tak van marketing. Eigen mooie verhalen over je product werken niet zo goed meer, maar de verhalen van anderen wel. Daarom stijgt de vraag naar reviews. Ze verhogen de omzet van een webshop en geven een webwinkel een mooier gezicht.

Wil je graag vanuit huis geld verdienen met schrijven? Dan is reviews schrijven een leuke en laagdrempelige klus! Geschikt voor iedereen. Schaf producten aan, probeer ze uit én krijg betaald voor een eerlijk verhaal. Je verdient gemiddeld 6 euro per review.

Wat heb ik nodig
voor reviews schrijven?

Benodigdheden voor reviews schrijven

Wil je reviews schrijven? Dan moet je natuurlijk wel producten hebben om over te schrijven en een computer in bezit hebben om überhaupt te kunnen schrijven. Het maakt niet uit over welk product je een review schrijft, zolang jij dit product werkelijk in bezit hebt (gehad). Test de producten en ontdek wat je wel / niet prettig eraan vindt.

Een review schrijven vraagt een kritische blik, een eerlijke houding, en ook een goede taalbeheersing. Je moet een solide en goede onderbouwing kunnen geven en goed uit kunnen leggen waarom je een product wel of niet zou aanraden.

Hoeveel kan ik verdienen
met reviews schrijven?

Inkomsten en belasting

Van reviews schrijven word je geen miljonair, maar het is wel een leuke bijverdienste. Je kunt je aanmelden bij verschillende platformen en aan de slag gaan voor verschillende bedrijven. Je verdient ongeveer 6 euro per review. Je zal op maandelijkse basis zo’n 20 á 30 euro verdienen. Ga je echt actief aan de gang? Dan kan het bedrag oplopen tot 100 á 150 euro per maand.

Dit bedrag is nog geen besteedbaar inkomen. Er moet namelijk nog belasting af. Kijk op de website van de Belastingdienst hoeveel geld je ongeveer moet afdragen.

Nu geld verdienen met reviews schrijven

Wil je graag een centje bijverdienen vanuit huis? Start vandaag nog met reviews schrijven. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Thuiswerken.nl helpt je stap voor stap. Schrijf je hieronder in om te beginnen.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Verdienen met reviews
begint bij Thuiswerken.nl