Geld verdienen met podcasting

Thuis geld verdienen
met podcasting!

Podcasting lijkt een oud vergaan verdienmodel. Alleen niets is wat het lijkt. Podcasting is in populariteit gestegen, en dat biedt kansen! Veel bedrijven starten met een podcast. Je kan tegenwoordig makkelijk podcasten op verschillende platformen.

Het mooie is dat veel mensen de podcasts op internet weten te vinden. Hierdoor kan je goed geld verdienen. Wil je meer weten over deze leuke, creatieve en handige manier van geld verdienen? Thuiswerken.nl bied tips en informatie over podcasting en andere geld verdien methodes vanuit huis. Lees gauw verder.

Op welke manieren
kan ik podcasten?

Verschillende manieren van podcasten

Voordat je start met podcasten is het goed om te weten welke manieren er zijn. Maak kennis met de leukste methoden. Start een solo podcast. Dit is een podcast waarbij iemand een monoloog voert en in de camera kijkt. Het is een eenvoudige methode, want je hebt maar één persoon nodig, één stem en een onderwerp om over te praten. Ook kun je een interview podcasten. Het interessante is dat er een dialoog wordt gevoerd. Kies een goed onderwerp uit én bereid je goed voor. Ten derde kun je een multi-host podcast opzetten. Dit is een format waarbij meer dan drie mensen aanwezig zijn en met elkaar praten. Het maakt een podcast interactief en interessant.

Wat moet ik weten
voordat ik begin?

Tips voor succesvol podcasten

Kies je voor een monoloog of een dialoog? Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt voor het type podcast is het tijd om te groeien. Wij hebben enkele tips die garanderen je podcast te laten groeien:

  • Kies een onderwerp waar je gepassioneerd over bent. Praten met passie werft luisteraars. Bovendien weet je er veel over, en kan je er hoogstwaarschijnlijk veel interessante dingen over vertellen.
  • Wil je dat jouw podcast goed te vinden is én te herinneren is. Kies een goede en dekkende naam ervoor.
  • Stel de content op. Een podcast moet er losjes uitzien, maar de opname moet goed verlopen. Denk na over waar je het over wilt hebben, hoe de conversatieflow moet verlopen en implementeer goede aandachtstrekkers in de podcast.
  • Neem je podcast op met goed materiaal. Denk hierbij aan Skype, CamTwist of ScreenFlow.

Nu geld verdienen met podcasting en meer

Ben je een kletskous? Wil je graag meer vertellen over iets waar je veel over weet? Heb jij interesse in podcasting? Bouw een full-time inkomen op door te podcasten. Leer hoe je dit juist oppakt. Schrijf je hieronder in om te beginnen. Naast podcasten leren wij je meer dan 30 andere online geld verdien methodes.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Verdienen met podcasting
begint bij Thuiswerken.nl