Geld verdienen met Pinterest

Vanuit huis verdienen
met Pinterest

Pinterest is net als Facebook en Instagram een sociaalnetwerksite. Waar bij Instagram en Facebook het sociale aspect een prominentere rol speelt, fungeert Pinterest meer als prikbord. Pinterest is de manier om mooie afbeeldingen te bewaren.

Na 2012 is deze sociale netwerksite in een groeispurt beland. Het is een snel groeiende website en zeer in de trek bij het vrouwelijke geslacht. Wist je ook dat je met dit visuele platform geld kunt verdienen? Er zijn serieuze ‘Pinners’ die duizenden euro’s per maand verdienen. Ben jij de volgende in rij?

Gebruik maken van Pinterest
is heel eenvoudig!

Hoe werkt Pinterest?

Pinterest is een beeldenparadijs. Je kunt je eigen borden maken. Dit zijn categorieën. Binnen deze borden kun je afbeeldingen opslaan, dit zijn de zogenoemde pins. Je kunt de afbeeldingen van andere Pinterest-gebruikers re-pinnen. Dat houdt in dat je andermans afbeeldingen in één van je borden zet. Je kunt ook je eigen content van je computer uploaden en ordenen op je eigen pagina. Anderen kunnen vervolgens jouw afbeeldingen re-pinnen.

Je hebt om te beginnen met je Pinterest account enkel een smartphone of tablet nodig. Na het aanmaken van je account kan je direct beginnen met pinnen.

Geld verdienen met
jouw Pinterest profiel!

Hoe verdien ik geld met Pinterest?

Pinterest is een hobbysite, maar je kunt er ook geld verdienen. Je moet alleen weten hoe je dat doet. Pinterest kun je inzetten voor je eigen website, je eigen webshop of gebruiken voor affiliate marketing. Bij de afbeeldingen kun je een omschrijving zetten en een linkje plaatsen. Delen mensen massaal jouw afbeeldingen, dan komen de verwijzingen naar je website, je webshop of andermans producten op meerdere plekken terecht. Als je Pinterest voor eigen gebruik inzet, werf je meer bezoekers naar je website. Meer bezoekers betekent over het algemeen meer inkomsten. Zet je Pinterest in voor affiliate doeleinden? Dan kun je commissie verdienen op het moment dat Pinterest-gebruikers daadwerkelijk overgaan tot aankopen.

Hoeveel kan ik
verdienen met Pinterest?

Inkomsten en belasting

Hoeveel je verdient met Pinterest is lastig te zeggen. Je inkomsten zijn grotendeels afhankelijk van je prestaties. Over het algemeen gaat de volgende regel op: hoe meer volgers je hebt, hoe meer kans je op inkomsten maakt. Bekend maakt bemind.

Alleen als je inkomen van Pinterest genereert, dan moet je daar natuurlijk belasting over betalen. Wil je weten hoeveel je moet afdragen en hoe je dit het beste aanpakt? Ga dan naar de website van de Belastingdienst.

Nu geld verdienen met Pinterest

Kun jij mooie plaatjes schieten? Ben je een kei in afbeeldingen bewerken? Of heb je prachtige foto’s van producten? Start vandaag nog met Pinterest voor je eigen website of webshop of start met affiliate marketing. Wil je er liever eerst wat meer over weten? Op Thuiswerken.nl leer je alle fijne kneepjes van geld verdienen met Pinterest. Plus meer dan 30 andere methodes om geld te verdienen. Schrijf je hieronder in om te beginnen.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Verdienen met Pinterest
begint bij Thuiswerken.nl