Geld verdienen met obligaties

Thuis geld verdienen
met obligaties!

Ben je goed met cijfers? Heb je analytisch inzicht? Wil je graag veel geld verdienen vanuit huis? Dan is beleggen in obligaties een ideale thuiswerkbaan voor jou. Obligaties zijn leningen die jij verstrekt aan bijvoorbeeld organisaties. Je ontvangt over het verstrekte geld een bepaald vastgesteld rentepercentage.

Na verloop van tijd krijg je het geleende geld terug. Je inkomsten haal je dus uit de rente. Als je veel kapitaal hebt, dan is het een goede eerste stap naar eenvoudig rijk worden. Klinkt beleggen in obligaties als een interessante baan voor jou? Lees dan gauw verder.

Hoe verdien ik
met obligaties?

Geld verdienen met obligaties

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen met obligaties. De meest voorkomende manier is dat je geld leent en geld verdient met de rente. Je kunt er ook voor kiezen om te handelen. In dit geval verkoop je de obligaties aan een ander.

Dit kan een verstandige zet zijn als de rente in de toekomst stijgt. Jij kunt dan obligaties kopen tegen een hoger rentepercentage. Het is en blijft een gok, want het kan juist ook zijn dat de rente daalt, waardoor je minder inkomsten uit de nieuwe obligaties haalt.

Wat zijn de
risico’s van obligaties?

De risico’s van obligaties

Beleggen in obligaties is niet zonder risico. Het is een investering die je in de toekomst moet terugverdienen. Die toekomst is enigszins te voorspellen, maar nooit helemaal. Je kunt met de volgende moeilijkheden te maken krijgen:

  • Het bedrijf raakt in de schulden en kan je obligatie niet meer afbetalen. Dan is je geld weg.
  • De rente kan in de toekomst stijgen, waardoor de rente van jouw obligatie lager is dan de actuele rente. Hierdoor is je obligatie ook minder aantrekkelijk in de verkoop.
  • Als je nu geld nodig hebt, dan heb je geen garantie dat je direct je obligatie verkoopt. Hier kan een tijd overheen gaan.
  • Het kan gebeuren dat je een obligatie verkoopt, en de rente opeens daalt. De nieuwe obligaties zullen per definitie minder opbrengen.

Nu geld verdienen met obligaties en meer

Houd je wel van risico? Vind je het leuk om te beleggen? Start met het investeren in obligaties. Alleen zoals je nu weet, krijg je met zo’n klus te maken met risico’s. Bereid je er zo goed mogelijk op voor. Schrijf je daarom in en leer meer over de do’s en dont’s van beleggen in obligaties. Thuiswerken.nl biedt alle nodige advies voor online geld verdienen en beleggen.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Verdienen met obligaties
begint bij Thuiswerken.nl