Geld verdienen met mailings verzenden

Vanuit huis verdienen
met mailings verzenden

Wil je leuk en simpel thuiswerk verrichten? Mailings verzenden is een makkelijk en eenvoudig in te richten bijbaan. Je kan lekker bijverdienen vanuit huis en je tijd zelf indelen. Het versturen van mailings vertoont veel overeenkomsten met sorteer en inpakwerk.

Deze thuiswerkbaan houdt in dat jij producten en materialen klaarmaakt voor verzending. Klaarmaken voor verzending betekent; inpakken, bestickeren en inladen. Vaak komt een busje langs om de dozen en verpakkingen op te halen. De betaling verloopt meestal per doos.

Ben ik geschikt voor
mailings verzenden?

Werkzaamheden en voor wie?

Het inpakken van brieven en pakketten is een eenvoudige taak. Er is geen vooropleiding nodig, en je hoeft ook geen training afgerond te hebben. Daarmee is deze thuiswerkbaan geschikt voor een hele brede groep mensen. Natuurlijk moet je wel rekening kunnen houden met deadlines en gestructureerd werken.

Deze flexibele thuiswerktaken zijn ideaal voor mannen en vrouwen in de leeftijd tussen de 18 en 65 jaar. Het is met name een perfecte tijdsinvulling voor mensen die graag thuis zitten of ‘verplicht’ zijn om thuis te blijven, zoals moeders.

Hoeveel verdien ik
met mailings verzenden?

Inkomsten en belasting

Bij het verzenden van mailings krijg je betaald per opdracht of per stuk. Deze betaling kan variëren tussen de 2 tot 3 cent per brief of per pakket. Als je op een dag 1500 brieven verzendklaar maakt, heb je een mooi bedrag van ongeveer 45 euro verdient. Wanneer je het redelijk goed onder de knie hebt, werk je automatisch en snel door. Zo verdien je ook meer op één dag. Daarmee is dit een ideale bijbaan.

Vergeet niet dat ook al als je thuis werkt, je belastingplichtig bent. Je moet je dus inschrijven bij de KVK. Goed nieuws; als je minder dan 450 euro per maand verdient, hoef je geen omzetbelasting af te dragen. Dat maakt dit werk financieel een stuk aantrekkelijker!

Inschrijven voor mailings verzenden en thuiswerk

Start vandaag nog met het verzenden van mailings. Benieuwd naar de vacatures? Thuiswerken.nl biedt actuele vacatures aan voor het verzenden van mailings. Ook hebben we vacatures met soortgelijk werk, zoals sorteer- en inpakwerk. Verdien snel en makkelijk vanuit huis. Schrijf je hieronder via het formulier in.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Verdienen met mailings
begint bij Thuiswerken.nl