Geld verdienen met inpakwerk

Thuis bijverdienen
met inpakwerk

Inpakwerk, ook wel bekend als sorteerwerk valt in de thuiswerk categorie productiewerk. Inpakwerk is een thuiswerk baan waarbij het gaat om het sorteren en/of inpakken van fysieke producten. Je kan hierbij denken aan het inpakken van kerstpakketten, het in elkaar draaien van pennen of het sorteren van reclamefolders voor bezorging. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en varieert van opdracht tot opdracht.

Door het lokale karakter van inpakwerk is de beschikbaarheid van inpakwerk opdrachten verschillend per provincie. Tot de provincies met een “gezond” vraag en aanbod verhouding behoren Noord Holland, Utrecht, Brabant en Gelderland daarentegen hebben de provincies Friesland, Groningen en Drenthe een relatief laag vraag en aanbod verhouding. In de overige provincies van Nederland liggen de verhoudingen op gemiddeld niveau.

Wat heb ik nodig
voor inpakwerk?

De benodigdheden

Wil je inpakwerk verrichten? Dan kan je natuurlijk niet zonder benodigdheden. Alleen dan moet je wel weten welke benodigdheden noodzakelijk zijn. Uiteraard heb je een opslagruimte nodig. Als een aanbieder langs jouw adres komt, dan moeten ze de lading ergens kwijt. Voldoende ruimte voor de producten is dan wel zo handig. Een groot voordeel van inpakwerk is dat je geen vooropleiding nodig hebt. Deze thuiswerkbaan is geschikt voor iedereen. Bovendien kun je waar en wanneer je maar wilt aan de slag. Jij bent baas over je eigen werktijden. Het kan zijn dat je soms zelf pakketten moet ophalen. In het bezit zijn van een rijbewijs kan dus een pré zijn.

Welke soorten
inpakwerk zijn er?

Soorten inpakwerk

Inpakwerk is absoluut geen saaie baan. De opdrachten variëren enorm, en hierdoor heb je een afwisselende bijbaan. In onderstaand tabel vind je de verschillende soorten inpakwerk banen terug. Doe inspiratie op, en meld je aan voor deze leuke bijbaan via onderstaand formulier.

AanbiederActiviteitUitleg
KwekerBloembollen inpakkenBloembollen in doosjes stoppen en goed afsluiten
ReclamebureauPromotieartikelen inpakkenPromotieartikel in mooie verpakking doen
Speelgoed groothandelSpeelgoed inpakkenKlein speelgoed netjes in doos stoppen
Folder distributiebedrijvenVerpakken van foldersFolders netjes in pakketten pakken
PenbedrijvenMonteren van pennenPenonderdelen in elkaar zetten
Doe-het-zelf groothandelHobby artikelen verpakkenHobby artikelen in zakjes stoppen
Ansichtkaarten fabrikantPostzegels plakkenPostzegels op de juiste plek plakken

Hoeveel verdien
ik met inpakwerk?

Inkomsten en belasting

Wanneer je geld verdient, dan komt de Belastingdienst altijd om de hoek kijken. Dit geldt ook voor inpakwerk. Als inpakwerker verdien je maximaal €9,- per uur. Als thuiswerker ben je in fictieve dienstbetrekking. Dit houdt in dat jij je werk zelf doet, er een arbeidsovereenkomst is afgesloten voor minstens één maand en je per maand je brutoloon 40% van het wettelijke minimumloon inhoudt. Als je geld verdient als thuiswerker, dan moet je jouw inkomsten dus aangeven bij de Belastingdienst. Als je jonger bent dan 23 jaar, dan gelden er voor jou andere belastingregels. In dat gevoel geldt een lager wettelijk minimumloon.Inpakwerk binnen jouw regio

Inpakwerk, beter bekend als sorteer en productiewerk wordt aangeboden door inpakwerk centrales, welke verspreid zijn in alle provincies van Nederland. Met 55 erkende inpakwerk centrales bestaat de kans dat er een inpakwerk centrale aanwezig binnen uw regio. Aan de linkerzijde bevind zich de kaart van Nederland, bezoek de provincie waarin u woonachtig bent om een volledig overzicht te krijgen van inpakwerk mogelijkheden in uw regio.

Inpakwerk centrales zijn mede door de financiële crisis steeds populairder geworden. Het vraag en aanbod naar inpakwerkzaamheden heeft zich dan ook ontwikkeld tot op niveau. Met een evenwichtig vraag en aanbod binnen de thuiswerk branche is het voor inpakwerk centrales mogelijk te overleven desondanks de crisis. Dit betekent voor potentiële thuiswerkers dat er een goede kans bestaat om inpakwerkzaamheden te verkrijgen als thuiswerk in de hedendaagse markt. Omdat binnen deze thuiswerk branche zo divers aanbod heerst, worden inpakwerk vacatures bijna dagelijks gevuld.

Uitleg: Aan de linkerzijde bevind zich de kaart van Nederland, controleer de inpakwerk mogelijkheden binnen uw regio door op de provincie te klikken waarin u woonachtig in bent of bekijk uitgebreide informatie betreft inpakwerkzaamheden hieronder.

Inschrijven voor inpakwerk en thuiswerk

Wil je graag aan de slag met inpakwerk thuis? Logisch, je geniet dan vele voordelen; flexibiliteit, eenvoudige bijbaan en geen gezagsverhouding. Dat maakt inpakwerk een zeer aantrekkelijk baan voor thuis. Als je graag wilt beginnen als inpakwerker, schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.
Inpakwerk vinden
op Thuiswerken.nl