Geld verdienen met ideeën bedenken

Vanuit huis verdienen
met ideeën bedenken

Denk je buiten de kaders om? Ben je enorm innovatief? Dan ben je misschien wel je eigen goudmijntje! Wist je dat je geld kan verdienen met het bedenken van ideeën? Dit principe staat bekend onder de noemer crowdsourcing.

Alleen er zijn wel beperkingen… Crowdsourcing is alleen mogelijk voor studenten met een HBO opleiding of een WO opleiding. Daarnaast moet je jonger dan 30 jaar zijn. Als student ga je helpen bij het oplossen van problemen voor bedrijven en overheidsinstellingen. Ben je student? Lees dan gauw verder!

Hoe verdien je met
ideeën bedenken?

Hoe werkt het?

Crowdsourcing is een manier om geld te verdienen vanuit huis. Het belangrijkste dat je nodig hebt is een creatief brein. Er zijn platformen waarop bedrijven en overheidsinstellingen hun problemen bekend maken. Een voorbeeld van een crowdsourcing platform is Battle of Concepts.

Jij kunt degenen met een probleem helpen bij het oplossen. Heb jij de beste inzending ingestuurd? Dan ben je de winnaar. Niet alleen voelt het heel leuk om te winnen, je krijgt er ook nog eens mooie vergoedingen voor. De prijzen tellen vanaf €50,- en kunnen oplopen tot duizenden euro’s.

Hoeveel verdien ik met
ideeën bedenken?

Inkomsten en belasting

Elke battle heeft prijzengeld welke van te voren zichtbaar is. Het prijzengeld is tenminste €1000 tot €5000, en de looptijd tenminste één tot maximaal twee maanden. Gedurende deze periode kunnen deelnemers hun oplossingen en concepten voor de vraagstukken insturen.

Ben jij de winnaar geworden en is je idee gekozen? Hartstikke goed. Alleen onthoud wel dat je deze inkomsten moet opgeven bij de Belastingdienst. Van het gewonnen bedrag gaat er vaak nog belasting af. Wil je weten hoeveel je moet afdragen en waar je moet opgeven hoeveel je hebt verdient? Hier kun je meer over lezen op de website van de Belastingdienst.

Nu geld verdienen met ideeën bedenken

Ben je student en heb jij altijd innovatieve plannen? Dan kun je nog wel eens rijk worden van deze flexibele thuiswerkbaan. Wil je graag geld verdienen met het bedenken van ideeën? Thuiswerken.nl leert je alles over geld verdienen met ideeën. Dat niet alleen… We leren je ook meer dan 30 andere thuiswerk methodes aan. Nieuwsgierig? Schrijf je hieronder in om te beginnen.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Verdienen met ideeën
begint bij Thuiswerken.nl