Geld verdienen met freelancen

Vanuit huis verdienen
met freelancen

Hecht je veel waarde aan flexibiliteit? Wil je graag baas zijn over je eigen werkuren? Heb je graag afwisseling in je werk? Misschien is freelancen wel iets voor jou. Je verdient dan geld met jouw passie! Freelancen wordt met de dag populairder, en het leuke is: ook jij kan het.

Je kunt zowel full-time als part-time aan de slag gaan, maar je kunt het ook zien als een bijverdienste. Je inkomsten kunnen oplopen tot meer dan 3000 euro per maand. Bij Thuiswerken.nl leer je alles over de verschillende manieren van freelancen. Lees hieronder meer en kijk of freelancen bij jou past!

Wat zijn de voordelen
van freelancen?

Voordelen en nadelen van freelancer zijn

Als freelancer geniet je van een hoop voordelen, maar er zitten ook nadelen aan verbonden. Het is goed om beide kanten te kennen. Als zelfstandige kun je zelf bepalen waar en wanneer je werkt, je kunt je eigen tarieven bepalen en je werkt voor iets waar je echt passie voor hebt. Als zzp-er heb je veel vrijheid, maar er komen wel een hoop verantwoordelijkheden en onzekerheden bij kijken. Je moet je eigen administratie regelen, je moet voortdurend in de gaten houden of je voldoende werk hebt (niet alleen nu, maar ook daarna) en bovendien ben je niet automatisch verzekerd. Dit moet je zelf regelen (denk bijvoorbeeld aan het Broodfonds).

De verschillende
manieren van freelancen

Soorten freelance werk

Er zijn veel verschillende manieren om te freelancen. Hier volgen een aantal freelance banen die het meest populair zijn:

Social media onderhoudenVirtual Assistent
Schrijven voor online (SEO)E-mail marketing
Apps ontwikkelenAnimeren
Grafisch ontwerpSEO advies geven

Zit jouw favoriete baan er ook tussen? Of heb jij een passie voor iets anders?

Nu geld verdienen als freelancer

Starten als freelancer is een beetje eng, maar je krijgt er heel veel voor terug. Natuurlijk is het wel verstandig om je erin te verdiepen. Weet waar je aan begint en hoe je moet starten. Thuiswerken.nl geeft handige tips voor freelancers. Word een succesvolle freelancer. Schrijf je hieronder in om te beginnen.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Freelancer worden
begint bij Thuiswerken.nl