Geld verdienen met dropshipping

Vanuit huis verdienen
met dropshipping

Wil je een eigen webwinkel starten? Maak het jezelf gemakkelijk en start met dropshipping. Met dropshipping heb je geen eigen opslagruimte nodig en ligt de verzending ook niet in jouw handen. Deze dure en tijdsintensieve taken liggen bij je leveranciers.

Het enige wat jij voor je leveranciers doet is hun producten vermarkten in je webwinkel. Daarom is het belangrijk dat je commercieel onderlegd bent en veel marketing vaardigheden in huis hebt. Start vandaag nog met geld verdienen op een eenvoudige en relaxte manier. Start met dropshipping!

De takenverdeling
van dropshipping

Hoe werkt dropshipping?

Dropshipping is in principe een takenverdeling. Jij doet het één. De leverancier doet het ander. De werking van dropshipping is vrij eenvoudig. Jij zet de producten van je leveranciers op je webshop. De regie over de verkoopprijs ligt in jouw handen. Je betaald de inkoopprijs en de verzending, dus zorg voor een ruime marge. Je moet natuurlijk wel winst draaien. Koopt een klant een product op jouw webshop? Dan geef jij de bestelling door aan je leverancier. Hij regelt vervolgens dat het juiste product op het juiste adres terecht komt. Op deze manier vindt er een transparante en praktische wisselwerking plaats tussen verkoper (jij) en verzender (leverancier).

Tips voor het vinden
van een leverancier

Eigenschappen van een goede leverancier

Zomaar in zee gaan met een leverancier is niet verstandig. Zowel jij als de leverancier vervullen verantwoordelijke taken. Je moet op elkaar kunnen bouwen. Let daarom goed op met wie je samen gaat werken. Neem daarbij de volgende criteria in acht:

  • Een goede leverancier verzendt iedere week producten op. Zo kun jij naar de klant toe een snelle levertijd garanderen.
  • De leverancier moet natuurlijk wel veel producten op voorraad hebben. Een te kleine voorraad leidt tot te trage levertijden. Deze ontevreden klanten klagen niet bij de leverancier, maar komen altijd naar jou toe.
  • Kies een leverancier uit die transparant is, niet alleen over de betaalwijze, maar ook over de producten zelf. Korte productomschrijvingen werken al goed.

Waar moet ik op letten
bij het beginnen?

De verdiensten van dropshipping

Je webwinkel moet natuurlijk wel succesvol zijn als je geld wilt verdienen. Je kunt een kleine webwinkel blijven en weinig tot geen winst maken. Je kunt ook een succesvolle ondernemer worden en tot meer dan 7500 euro per maand verdienen. Gaat het grandioos geweldig? Dan kan je uitgroeien tot een miljoenenbedrijf. Kortom; een webwinkel kan op allerlei manieren uitpakken.

De verdiensten met dropshipping hangen van verschillende factoren af. Hoeveel marge reken je over de producten? Hoe goed is je marketing? Beschik je over akelig goede onderhandelingsskills? Zijn de producten in de trek? Het zijn allerlei factoren die meespelen in jouw succes.

Let op. Als je je eigen webwinkel start, moet je wel ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Over je inkomsten moet je belasting betalen. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op de website van de Belastingdienst.

Nu geld verdienen met dropshipping

Wil je geld verdienen met dropshipping? Dan is het wel zo fijn om te weten hoe je goed geld verdient. Thuiswerken.nl leert je alles over dropshipping, over het starten van je eigen webwinkel én over online marketing. Vandaag nog beginnen? Registreer hieronder om te beginnen.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Starten met dropshipping
begint bij Thuiswerken.nl