Geld verdienen met crowdfunding

Thuis geld verdienen
met crowdfunding!

We zien het de laatste jaren steeds meer opkomen: crowdfunding. Het is een manier om van mensen geld binnen te krijgen. Hieraan hangt altijd een bepaald doel. Een goed voorbeeld is het geld dat is opgehaald voor de dakloze die tijdens de aanslag in Manchester mensen hielp.

Ook worden er veel nieuwe innovatieve bedrijven opgestart met crowdfunding. Je kunt op verschillende manieren geld verdienen. Benieuwd naar deze vorm van geld verdienen? Lees hieronder meer over crowdfunding.

De verschillende vormen
van crowdfunding

Hoe werkt crowdfunding?

Crowdfunding kent verschillende vormen. Er zijn grofweg drie vertakkingen: investeringen, leningen en support.

  • Investeringen. Geldinleggers kunnen investeren. Als ze geld inleggen, krijgen ze een tegenprestatie. De mensen die investeren profiteren van de groei van een organisatie.
  • Leningen. Geldverstrekkers kunnen ook geld inleggen in de vorm van een lening. Jij hebt geld om je project tot uitvoering te brengen en de verstrekkers ontvangen rente en krijgen naarmate je project van de grond is het geld terug.
  • Ondersteuning. Ondersteuning is een vrije nieuwe manier van beleggen. Je ziet deze investering met name bij beginnende organisaties. Mensen geven geld en krijgen hiervoor het product terug.

Waarom kiezen
voor crowdfunding?

Voordelen van crowdfunding voor investeerders

Geldverstrekkers nemen een best hoog risico. Als het project strandt dan ben je de investering kwijt. Toch is crowdfunding effectief, anders zou het niet zo populair zijn. Dit zijn jouw voordelen als investeerder:

  • Je hebt de regie over je eigen investering. Jij bepaalt hoeveel je inlegt.
  • Is de start-up of het project een succes, dan zie jij je geld terug (en meer dan dat).
  • De keuze is aan jou waar je in investeert.
  • Het kan een terugkerende verdienste zijn.
  • Je kunt meebouwen aan een project waar je helemaal achter staat.

Nu geld verdienen met crowdfunding

Ben je benieuwd naar deze vorm van geld verdienen? Wil je er meer over weten? Thuiswerken.nl biedt alle nodige informatie voor crowdfunding. Leer goed investeren! Daarnaast ontvang je van ons informatie over meerdere andere investeringsmethodes. Verdien direct geld vanuit huis en schrijf je hieronder gratis in.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Verdienen met crowdfunding
begint bij Thuiswerken.nl