Geld verdienen als blogger

Vanuit huis verdienen
als blogger

Heb je een vlotte pen? Maak je mooie avonturen mee waar je fantastische verhalen over kunt schrijven? Heb je affiniteit met iets? Word blogger! Blogs worden met de dag populairder, en het leuke is: jij kan het ook!

Het vraagt tijd, geld en energie om bekend en succesvol te worden, maar het betekent wel dat je kan schrijven waar je het maar over wilt hebben. Bovendien ben je eigen baas en kun je zowel part-time als full-time aan de gang. Wil je een professionele blogger worden? Bij Thuiswerken.nl leer je hoe te bloggen.

Wat heb ik nodig
om te bloggen?

Benodigdheden voor bloggen

Je eigen blogplatform starten doe je niet zomaar. De basis ligt bij je schrijfstijl en je taal. Het is belangrijk dat je goed kunt schrijven en de Nederlandse taal goed beheerst. Je hebt creatieve vaardigheden nodig om je blogs op een leuke en inspirerende manier weer te geven. Bovendien moet je antwoord geven op een essentiële vraag: waar ga je over schrijven? Schrijven over iets waar je gepassioneerd over bent is niet alleen leuk, maar levert ook kwalitatief goede teksten op. Je weet waar je het over hebt. Naast een creatieve brein, een vlotte pen en een passie, heb je ook een budget nodig voor een domeinnaam en voor het uitvoeren van marketingactiviteiten.

Hoeveel kan ik verdienen
met bloggen?

Hoeveel verdient een blogger?

Als blogger verdien je niet meteen super veel. Je moet bekendheid verwerven en een hoop unieke bezoekers per dag trekken. Alleen dan gaan het geld rollen en sporen bedrijven je op. Je kunt teksten schrijven over producten die je gebruikt, en ze indirect promoten. Deze producten kun je gratis ontvangen van bedrijven. Een andere methode van verdienste is als je advertenties op je blogplatform plaatst. Je kunt in dit geval betaald krijgen per view, per klik of per aankoop. Je kunt dus in producten ‘uitbetaald’ krijgen, maar ook in gewoon geld. Hoeveel je verdient hangt af van het succes van je platform, en in hoeverre adverteerder je website interessant en relevant vinden. Het inkomen kan oplopen tot een mooi salaris, maar het kan ook blijven bij een leuke bijverdienste.

Nu geld verdienen als blogger

Wil je schrijven over je passie, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Via Thuiswerken.nl leer je alles over bloggen. Begin direct met geld verdienen met je eigen blog en schrijf je in via het formulier hieronder.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Blogger worden
begint bij Thuiswerken.nl