OpinieLand

OpinieLand is de wereld waar jij online geld verdienen kan. OpinieLand is een wereldwijde community waarbij mensen kunnen deelnemen aan online marktonderzoeken en het testen van nieuwe producten.

Introductie

OpinieLand maakt onderdeel uit van SSI. In de afgelopen 30 jaar heeft OpinieLand veel consumenten kennis verkregen door honderd duizenden actieve deelnemers die graag hun mening delen in betaalde online enquêtes en producten willen testen tegen vergoeding. OpinieLand werkt met een breed scala aan marktonderzoeksbureaus samen om daar vervolgens online onderzoek voor uit te voeren. Hieronder vallen zowel de grote als de kleine merken, wereldwijd, landelijk en lokaal. Daarnaast is Opinieland ook direct verbonden met de fabrikanten van een diversiteit aan producten of diensten die dagelijks gebruikt worden door heel veel mensen.

Verdien mogelijkheden

Bij OpinieLand verdienen de deelnemers geld door hun mening te geven en vragenlijsten in te vullen. Deze bijzondere formule voor online geld verdienen is niet alleen goed voor hun portemonnee, maar ook voor het productportfolio van bedrijven. Op basis van de mening van duizenden deelnemers worden producten en diensten aangepast.

Voor het invullen van de enquêtes worden beloningen gegeven. De deelnemers verdienen punten en geld. Daarnaast doet iedere deelnemer mee met een driemaandelijkse prijstrekking. Tot slot geeft OpinieLand geld aan goede doelen, namens de deelnemers.

Zo werkt het

Profiel compleet invullen

Wanneer men zich aanmeld bij OpinieLand wordt er gevraagd naar het invullen van zijn of haar profiel (zoals leeftijd, geslacht en woonplaats). Zo kan OpinieLand relevante online vragenlijsten versturen. Marktonderzoekers willen vaak graag specifieke segmenten in een onderzoek meenemen. Wanneer de deelnemers een compleet profiel hebben, worden ze sneller meegenomen in de selectie.

Privacy wordt gewaarborgd

Veel deelnemers merken de dubbele vragen die gesteld worden bij online vragenlijsten. OpinieLand geeft om de persoonlijke informatie van zijn enquêteurs. Het zorgt dat de informatie up-to-date blijft.

Enquêtes invullen

OpinieLand is enorm gebruiksvriendelijk. Het is mogelijk om betaalde vragenlijst in te vullen op mobiel, tablet en laptop. Dit maakt het invullen van vragenlijsten onderweg zeer toegankelijk.

Punten verdienen

De deelnemers kunnen bij OpinieLand punten verdienen en inwisselen voor geld via PayPal, iTunes Gift Cards of een product in hun webshop.

Deelnemen

Inschrijven en geld verdienen op OpinieLand

Gerelateerde artikelen

  • Producten testenProducten testen Het testen van producten valt in de thuiswerk categorie bijverdienen. Als product […]
  • TolunaToluna Toluna Group is een marktleider op het gebied van real time digitale consumenten […]
  • Enquêtes invullenEnquêtes invullen Onderzoeksbureaus, ook wel enquête panels genoemd betalen een vergoeding voor het […]
  • Waardevolle meningWaardevolle mening Waardevolle Mening is onderdeel van werelds grootste online enquêtefirma Research Now […]

Nog geen reacties

Laat jouw vraag of reactie achter door de velden hieronder in te vullen.

© 2019 Thuiswerken.nl - Alle rechten voorbehouden | Veelgestelde vragen | Affiliates | Privacybeleid