Geld verdienen met affiliate marketing

Vanuit huis verdienen
met online lesgeven

Marketing heeft altijd betrekking op de vermarketing van een product of een dienst. Affiliate marketing is een zijtak binnen de vele marketingdisciplines. In tegenstelling tot veel andere disciplines gaat het bij affiliate marketing erom dat je het product van een ander promoot, en niet die van jezelf.

Affiliate marketing houdt simpelweg in dat je bezoekers naar je website trekt, en doorstuurt naar andermans website in de hoop dat ze één of meerdere producten aanschaffen. Bij deze vorm van marketing zijn er drie partijen betrokken: de organisatie die zijn product wilt verkopen, de consument en jij als affiliate. Met affiliate marketing kan je stinkend rijk worden, maar het kan ook gewoon een leuke bijverdienste zijn. Je inkomsten zijn geheel afhankelijk van het succes van je affiliate website.

Wat zijn de voordelen
van affiliate marketing?

Voordelen van affiliate marketing

Affiliate marketing is leuk, uitdagend en onvoorspelbaar. Voer je de marketing goed uit? Is het product enorm in de trek? Sta je hoog in Google? Dan kan je goed geld verdienen met deze vorm van marketing.

Het extra aangename is dat je zelf geen product hoeft te verzinnen en te maken. Deze bestaat namelijk al. Jij hoeft alleen een wervende website op te zetten die aanzet tot conversies. Bovendien kun jij mét korting producten aanschaffen die in je ‘affiliate assortiment’ zijn opgenomen.

Hoeveel kan ik verdienen
met affiliate marketing?

Verdiensten van affiliate marketing

Er zit een slim verdienmodel achter affiliate marketing. Je krijgt een vergoeding per consument die het product aanschaft. Via een stukje code in de url wordt er bijgehouden wanneer de aankoop via jouw website is gekomen. Deze commissie kan paar cent tot enkele euro’s per aankoop inhouden. Hoeveel je betaald krijgt per aankoop is afhankelijk van je afspraken met de adverteerder. Het kan ook voorkomen dat je betaald krijgt per klik. Deze vorm van betaling is minder voorkomend, omdat er meer risico’s aan verbonden zijn voor de adverteerder.

Er is speciaal affiliatesoftware waarmee bijgehouden wordt hoeveel aankopen zijn gedaan en welke commissies hieruit voortvloeien. Zo heb jij én de adverteerder geen omkijken naar de administratie, omdat het helemaal automatisch gebeurd.

Nu geld verdienen met affiliate marketing

Wil jij geld verdienen met strategische, slimme marketing? Bij Thuiswerken.nl leer je de ins and outs van affiliate marketing . Begin direct met geld verdienen met affiliate marketing. Schrijf je in via het formulier hieronder.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Affiliate marketing
begint bij Thuiswerken.nl