Geld verdienen met administratief werk

Vanuit huis verdienen
met administratief werk

Ben je een echt regelbeest? Schrijf en vertaal je graag? Is orde in de chaos brengen jouw talent? Dan is administratief werk echt jouw ding. Administratief werk heeft betrekking op een brede diversiteit aan taken; van vertaal- en schrijfwerk tot en met dataverwerking. Het zijn eenvoudig te begrijpen klusjes die je vanuit huis kunt doen.

Handig voor moeders, thuiszitters en mensen die geven om vrijheid en flexibiliteit. Administratief werk is ideaal als parttime bijbaan. De variatie en de enorme flexibiliteit maakt administratieve werkzaamheden tot een gewaardeerd beroep. Start vandaag nog en verdien je inkomsten vanuit huis. Lekker makkelijk en eenvoudig.

Wat heb ik nodig
voor vertaalwerk?

Benodigdheden voor administratief werk

Voor het verrichten van administratief werk is het belangrijk dat je punctueel en gestructureerd werkt. Administratief werkt vraagt orde in de chaos brengen, de puntjes op de i zetten en een goed overzicht houden over de zaken. Het is handig als je kennis hebt van verschillende Office programma’s. Enige ervaring hierin is dus wel vereist. Een opleiding omtrent administratie is natuurlijk nog beter, maar het is niet verplicht. Om administratief werk vanuit huis te verrichten, heb je een laptop of een computer nodig. Als je dat niet in eigen bezit hebt, wordt deze vorm van thuiswerk vrij lastig voor je. Bovendien is een goede beheersing van taal essentieel. Dit kan Duits, Engels of Nederlands zijn.

Welke soorten admini-
stratief werk zijn er?

Soorten administratief werk

Administratief werk is grofweg op te delen in de moderne taken en de ‘verjaarde’ taken. Schrijfwerk- en online vertaalwerk behoren tot de moderne administratieve werkzaamheden. Evenals het bijwerken van data in online programma’s en het werken met administratietools. Tot de ‘verjaarde’ taken behoort het beschrijven van foto’s, het invoeren van gegevens en het verzendklaar maken van post. Veel administratieve werkzaamheden vergen geen gespecialiseerde opleiding. Echter het financiële en het secretariële gedeelte behoeft wel een opleiding. Het bijhouden van de financiële administratie en het verzorgen van telefonische correspondentie vraagt specialistische kennis en ervaring. Voor veel andere taken heb je geen opleiding nodig.

Hoeveel verdien ik
met administratief werk?

Inkomsten en belasting

Natuurlijk wil je goed geld verdienen als administratief talent. Gelukkig kun je met administratieve werkzaamheden goed geld verdienen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden. Je kunt betaald worden per uur, maar ook een vast salaris krijgen. Je verdiensten zijn afhankelijk van de vereiste kennis en ervaring. Als je een full-time functie hebt kun je een volwaardig maandsalaris verdienen.

Vergeet niet dat je ook belasting moet betalen over je diensten. Dat betekent dat je je moet inschrijven bij de Kamer van Koophandel. 450 euro wordt belastingvrij verklaard. Ga je daar overheen? Dan ben je belastingplichtig. Je moet hierover omzetbelasting en inkomstenbelasting betalen.

Inschrijven voor administratief en meer thuiswerk

Wil je lekker vanuit huis werken met eenvoudige administratieve klusjes? Ben je van plan om je te specialiseren omtrent de administratieve werkzaamheden? In beide gevallen ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier een overzicht aan administratie vacatures. Geniet van thuiswerk, flexibiliteit en een extra zakcentje. Start je carrière hier en vul het formulier hieronder in.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.

Administratief werk vinden
begint bij Thuiswerken.nl