Vandaag beginnen met Inpakwerk!
inpakwerk vinden begint bij Thuiswerken.nl

De meest populaire thuiswerk branche voor mensen met snelle vingers: Inpakwerk, beter bekend als sorteer en productiewerk. Inpakwerk als thuiswerken is geschikt voor zowel mannen als vrouwen om bij te verdienen vanuit huis. Het is werk is uitdagend en varieert van seizoen tot seizoen, in de winter maanden is het vooral kerst pakketen inpakken, cadeau's tijdens sinterklaas en kerstkaarten stikkeren daarentegen tijdens de zomermaanden bestaat het inpakken thuiswerk uit folders vouwen, het in elkaar draaien en zetten van pennen of kinderspeelgoed.

Zoals hierboven besproken kunt u met thuiswerk inpakwerk worden ingezet bij verschillende taken en opdrachten. Maar hoe komt u in contact met een thuiswerkcentrale met beschikbare inpakwerk vacatures binnen uw regio en hoe gaat het sollicitatieproces precies in zijn werk?

Wanneer u opzoek bent naar de mogelijkheden om binnen uw regio of provincie aan de slag te gaan met inpakwerkzaamheden vanuit huis bent u vandaag op het goede internet adres aangekomen. Deze pagina staat boordevol met informatie over uw potentiële inpakwerk inkomsten, toegang tot inpakwerk vacatures en hoe het precies zit met uw inkomsten belasting. Hieronder vind u een uitgebreid overzicht over de mogelijkheden van inpakwerk:

BEGIN VANDAAG MET INPAKWERK

INPAKWERK VACATURES BEKIJKEN VIA THUISWERKEN.NL, WELKOM BIJ DE NIEUWE GENERATIE VAN WERKEN.

INPAKWERK BINNEN UW REGIO

Inpakwerk, beter bekend als sorteer en productiewerk wordt aangeboden door inpakwerk centrales, welke verspreid zijn in alle provincies van Nederland. Met 55 erkende inpakwerk centrales bestaat de kans dat er een inpakwerk centrale aanwezig binnen uw regio. Aan de rechterzijde bevind zich de kaart van Nederland, bezoek de provincie waarin u woonachtig bent om een volledig overzicht te krijgen van inpakwerk mogelijkheden in uw regio.

Inpakwerk centrales zijn mede door de financiële crisis steeds populaider geworden, het vraag en aanbod naar inpakwerkzaamheden heeft zich dan ook ontwikkeld tot op niveau. Met een evenwichtig vraag en aanbod binnen de thuiswerk branche is het voor inpakwerk centrales mogelijk te overleven desondanks de crisis, dit betekend voor potentiële thuiswerkers dat er een goede bestaat om inpakwerkzaamheden te verkrijgen als thuiswerk baan in de hedendaagse markt.

Omdat binnen deze thuiswerk branche zo divers aanbod heerst worden inpakwerk vacatures bijna dagelijks gevuld. Het valt dan ook aan te raden aan nieuwe geïnteresseerden om contact op te nemen met de dichtstbijzijnde inpakwerk centrale. De inpakwerk centrales zijn aanwezig in alle provincies van Nederland: van de meest zuidelijke provincie Limburg tot de meest noordelijke provincie Groningen.

Uitleg: Aan de rechterzijde bevind zich de kaart van Nederland, controleer de inpakwerk mogelijkheden binnen uw regio door op de provincie te klikken waarin u woonachtig in bent of bekijk uitgebreide informatie betreft inpakwerkzaamheden hieronder:

SOORTEN INPAKWERKZAAMHEDEN

Inpakwerk is een zeer brede tak van thuiswerken. Het aanbod van inpakwerk is zeer divers en er valt niet te betwisten over het feit dat u met deze eenvoudige variërende opdrachten met enige vorm van inzet geld kunt verdienen. Enkele voorbeelden van inpakwerk zijn:

 • Felicitatie-kaarten in elkaar zetten.
 • Artikelen verpakken in plastic verpakking.
 • Rauwe garnalen pellen.
 • Printplaatjes monteren en verpakken.
 • Folders vouwen.
 • Kleine speeltjes of dergelijke producten assembleren.

De bovenstaande voorbeelden zijn gegeven om u een beter beeld te geven van het uitgebreide assortiment aan werkzaamheden in de inpakwerk-branche. Enkele opdrachten kunnen u dagelijks bezig houden, dan hoeft u voorlopig de deur niet uit!

INZET & GEDRAG

Zoals hier boven beschreven bestaan er vele soorten inpakwerkzaamheden welke u vanuit huis kunt uitvoeren. Ondanks het feit dat u deze werkzaamhedenheden vanuit uw eigen huis uitvoert bestaan er weldegelijk gedragscodes en voorwaarden waaraan u als thuiswerker aan moet voldoen. De gedragscodes zijn verschillend per regio of provincie en verschillen ook nog eens per inpakwerk centrale. Het is dus belangrijk dat u voor een potentiële inschrijving deze goed doorneemt met de desbetreffende medewerker.

In zijn algemeen komen de voorwaarden op het volgende neer:

 • U dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn.
 • U dient te beschikken over een eigen woning en voldoende ruimte.
 • U dient beschikbaar te zijn voor meerdere opdrachten per maand.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor het weg brengen van producten.
 • U dient alle opdrachten stipt op tijd af te maken.

VERGOEDING & INKOMSTEN

De vergoedingen en inkomsten van inpakwerk hangen geheel af van de aangeboden opdrachten: hoe snel heeft de inpakwerk centrale en/of opdrachtgever de producten nodig, hoe groot is de opdracht en hoeveel thuiswerkers zijn er beschikbaar dit werk uit te voeren. Enkele voorbeelden van recentelijke opdrachten kunt u hieronder vinden:

Kerstpakketten inpakken bij Julius-groep

Kerstpakketten inpakken bij Julius-groep

Kerstpakketten inpakken wel te verstaan. Bedrijven die handelen in kerstpakketten besteden het inpakwerk uit aan de sociale werkvoorziening aan de Kerklaan. Er zijn nog 28 openstaande plekken voor deze vacature.

Deze vacature is nog open! Wees er dus snel bij en meld u aan!

€6,- per uur
Informatie-folders inpakken bij Roland BV

Informatie-folders inpakken bij Roland BV

Eenvoudig werk, het inpakken van diverse foldertjes voor diegenen met snelle handen. Dit is ideaal voor jong en oud en is dus door vrijwel iedereen te doen. Voor deze vacature zijn er nog 14 openingen.

Deze vacature is nog open! Wees er dus snel bij en meld u aan!

€4,50 per uur
Noordzee garnalen pellen bij Keeko

Noordzee garnalen pellen bij Keeko

Bij het manueel pellen worden de aroma's beter bewaard dan bij pelmachines. Als u snelle vingers heeft en het niet erg vindt om een beetje vies te worden, is dit ideaal voor u! Er zijn nog 12 openingen beschikbaar.

Deze vacature is nog open! Wees er dus snel bij en meld u aan!

€8,- per uur

DE BELASTINGDIENST

Ook wanneer u thuiswerkt bent u belasting plichting, u bent immers een werknemer welke een salaris verdient voor uitgevoerde werkzaamheden. Dit valt onder de inkomstenbelasting wet, tevens heeft uw opdracht gever een premie verplichting naar de belastingdienst toe. Hoeveel belasting u dient te betalen is geheel afhankelijk van uw inkomsten gehaald uit thuiswerk, alsmede of u buiten uw thuiswerkzaamheden nog andere inkomsten bronnen heeft: bijvoorbeeld een uitkering, bijbaan, of een parttime / fulltime inkomen.

Om voor de belastingdienst als thuiswerker erkend te worden dient u aan bepaalde voorwaarden en voorschriften te voldoen. Klik hier om nadere informatie omtrent thuiswerken en de belastingdienst nog eens rustig door te lezen op de officiële site van de Belastingdienst.

INPAKWERK CENTRALES

Verspreid over alle provincies van Nederland zijn er ongeveer 55 erkende inpakwerk centrales, de kans is daarmee groot dat binnen de regio waar u woonachtig bent een inpakwerk centrale aanwezig is. Deze inpakwerk centrales worden gezien als de uitzendbureau's van het inpakwerk binnen de thuiswerk branche.

Deze uitzendbureau's verzorgen het inpakwerk van A tot Z - van de opdrachten versturen alsmede het ophalen, wegbregen en de uitbetaling van uw inkomsten. Om inpakwerk te kunnen verkrijgen dient u zich in te schrijven bij een inpakwerk centrale naar keuze, het liefst zo dicht mogelijk binnen de regio waarin u woonachtig bent. Tijdens uw inschrijving worden de tijdsindelingen bespreken en het aantal opdrachten waarin u interesse heeft. Klik hier voor een actueel aanbod van inpakwerk centrales binnen uw regio of bekijk het actuele aanbod inpakwerk vacatures hieronder.

INPAKWERK VACATURES

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe inpakwerk vacatures beschikbaar, sterker nog - het zijn niet de enige thuiswerk vacatures welke beschikbaar komen: Zo zijn er bijvoorbeeld met regelmaat vacatures beschikbaar voor administratief en/of telefonisch thuiswerk, maar ook voor bijverdienen als SMS chat operator en overige thuiswerk banen binnen alle verschillende provincies van Nederland.

Thuiswerken.nl zorgt de afgelopen jaren voor directe toegang tot een actueel thuiswerk vacature aanbod, tevens als extra service houden wij ingeschreven potentiële thuiswerkers persoonlijk per e-mail hiervan op de hoogte. Aldus: Gratis ingeschreven leden van Thuiswerken.nl ontvangen nieuwe openstaande vacatures als eerste. Binnen drie gemakkelijke stappen houden wij u geheel kosteloos op de hoogte wanneer nieuwe vacatures gepubliceerd worden, zonder verdere verplichtingen en met uitschrijf mogelijkheid.

Stap 1: Selecteer uw potentiële interesses hieronder*:
Stap 2: De onderstaande velden naar waarheid invullen:
Voornaam *:
Provincie *:
E-mail adres *:
Volg ons op Twitter:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.

Uw privacy is gegarandeerd.

De mogelijkheden van Thuiswerken.nl

 • 1. Thuiswerken

  Ontdek de potentie van geld verdienen met Thuiswerken binnen uw huidige situatie, sinds 1999 heeft Thuiswerken.nl al meer dan tien-duizenden mensen aan een thuiswerk baan geholpen. Thuiswerken is voor iedereen geschikt zolang de discipline, inzet en doorzettingsvermogen aanwezig is zijn de mogelijkheden eindeloos.

 • 2. Vacatures

  Geld verdienen met thuiswerken is populairder dan ooit. Thuiswerken.nl levert dan ook een actueel aanbod van openstaande thuiswerk vacatures welke dagelijks bijgewerkt worden. Mis deze unieke kans daarom niet om vandaag de actuele openstaande vacatures van Thuiswerken.nl te bekijken om zo uw zoektocht naar thuiswerk af te kunnen ronden.

 • 3. Enquêtes

  Ben je een snelle typer? Dan is dit wellicht iets voor u. Enquêtes invullen is een simpele manier van geld verdienen waar u met de Thuiswerken.nl methode gemakkelijk €120.00 per maand kan verdienen. U kunt vanuit de luie stoel alle vragen beantwoorden en zonder enige cent te investeren een leuk bedrag per maand verdienen. Klinkt dit goed in de oren?

 • 4. Administratiewerk

  Administratief werk is door vrijwel iedereen te leren en erg gewild, aangezien vele bedrijven dit soort werk liever uitbesteden. Een goede administratie is het oogappeltje van elk bedrijf. Het vormt de basis voor uw belastingaangiften en gebaseerd daarop kunnen bedrijven gemakkelijk controleren of het bedrijf winstgevend is.

 • 5. Vertaalwerk

  Wanneer u twee of meerdere talen spreekt is vertaalwerk een ideale thuiswerk optie. Hierbij kunt u denken aan het vertalen van word documenten, websites, brochures, flyers enzovoort. Vertalers welke vanuit huis werken zijn over het algemeen goedkoper dan gerenommeerde vertaal bureaus en zijn daarom erg gewild. Leer nu alle ins en outs kennen van deze unieke branche, alleen bij Thuiswerken.nl.

 • 6. SMS Operator

  SMS't u ook zoveel met familie, vrienden en/of vriendinnen? Dan roept het lot! Met het typen van SMS berichten kunt u namelijk goed geld verdienen. Als een SMS Operator handelt u klanten af via SMS en ontvangt u een vergoeding voor elk verzonden bericht. Dit is ideaal voor zowel vrouwen en mannen welke zelf maandelijks over hun gigantische SMS bundel heen gaan!

 • 7. Bijverdienen

  Extra geld bijverdienen vanuit huis is een ware trend. Tijdens alle seizoenen van het jaar heeft men extra geld nodig, geld kan alleen verdient worden door extra te werken. Op het internet zijn er talloze mogelijkheden te vinden om gemakkelijk geld bij te verdienen vanuit huis. Bijverdienen wordt een fluitje van een cent met Thuiswerken.nl.

 • 8. Parttime Thuiswerk

  Wanneer een potentiële thuiswerker geen 40 uur per week beschikbaar heeft kan parttime thuiswerk een prima oplossing zijn. Er bestaat op een later tijdstip altijd de mogelijkheid om door te groeien naar een fulltime positie, bijvoorbeeld wanneer u echt lekker begint met verdienen zodat men de huidige baas en/of carrière vaarwel kunnen zeggen!

 • 9. Fulltime Thuiswerk

  Opzoek naar een fulltime thuiswerk positie om een volledig inkomen vanuit huis te verdienen? Dan bent u bij Thuiswerken.nl aan het juiste adres. Er zijn talloze mogelijkheden om als beginnende thuiswerkervandaag nog fulltime aan de slag te gaan en geld te verdienen met thuiswerk.

 • 10. Eigen Bedrijf Beginnen

  Zodra uw fulltime thuiswerkcarrière op dreef is, is het tijd om door te groeien en een eigen zaak te beginnen. Een eigen zaak starten heeft veel voorbereiding nodig en zonder professionele begeleiding is het een riskante onderneming. Natuurlijk laten wij thuiswerkers niet in de steek en hebben wij alle ondernemers-informatie van A tot Z in een gemakkelijke handleiding gezet.