Geld verdienen met inpakwerk

Bijverdienen is leuk
met inpakwerk.

Inpakwerk, ook wel bekend als sorteerwerk valt in de thuiswerk categorie productiewerk. Inpakwerk is een thuiswerk baan waarbij het gaat om het sorteren en/of inpakken van fysieke producten. Je kan hierbij denken aan het inpakken van kerstpakketten, het in elkaar draaien van pennen of het sorteren van reclamefolders voor bezorging. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en varieert van opdracht tot opdracht.

Door het lokale karakter van inpakwerk is de beschikbaarheid van inpakwerk opdrachten verschillend per provincie. Tot de provincies met een “gezond” vraag en aanbod verhouding behoren Noord Holland, Utrecht, Brabant en Gelderland daarentegen hebben de provincies Friesland, Groningen en Drenthe een relatief laag vraag en aanbod verhouding. In de overige provincies van Nederland liggen de verhoudingen op gemiddeld niveau.

Begin vandaag met inpakwerk

Welkom bij de nieuwe generatie van werken. Begin vandaag een nieuwe carrière

Kenmerken van inpakwerk

Honderden euro’s per maand verdienen met inpakwerk.

De beschikbaarheid van inpakwerk is dus afhankelijk van het lokale vraag en aanbod, de inkomsten variëren van opdracht tot opdracht. Het is gebruikelijk om vooraf een prijs afspraak voor de volledige opdracht te maken. De inkomsten per uur zijn dus afhankelijk van hoe snel je werkt. Hou rekening met een inkomen vergelijkbaar met het minimumloon, inpakwerk wordt daarom ook gezien als een vorm van bijverdienen in de thuiswerk branche welke goed te combineren valt met een parttime of een fulltime baan.

Hieronder volgt een overzicht van belangrijke kenmerken wanneer men wilt solliciteren voor inpakwerk:

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je bent zorgvuldig ingesteld.
  • Je beschikt over een eigen auto.
  • Je beschikt over voldoende ruimte.
  • Je punctueel, alle opdrachten zijn op tijd af.
  • Je bent flexibel inzetbaar voor opdrachten.

Inschrijven op Thuiswerken.nl

Begin vandaag met Thuiswerken! Vul hieronder jouw gegevens in geheel kosteloos en vrijblijvend.

Stap 1: Selecteer jouw interesses hieronder*:

Stap 2: De onderstaande velden naar waarheid invullen:

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.

Soorten thuiswerk

Inpakwerk

Inpakwerk, ook wel bekend als sorteerwerk valt in de thuiswerk categorie productiewerk. Inpakwerk is een thuiswerk baan waarbij het gaat om het inpakken en sorteren van fysieke producten.

SMS Operator

SMS operator, ook wel beter bekend als chatoperator valt in de categorie online thuiswerk. Als SMS operator kun je geld verdienen met het beantwoorden van berichten afkomstig uit de entertainment sector.

Enquêtes

Onderzoeksbureaus, ook wel enquête panels genoemd betalen een vergoeding voor het invullen van enquêtes en het meedoen aan online onderzoeken. De vergoeding per ingevulde enquête kan oplopen tot €7.00 afhankelijk van het onderwerp en aantal vragen.

Social Media

Social media zijn omgevingen waar een hoge mate van interactie plaatsvindt. Geld verdienen met social media is zeker mogelijk; maar zoals bij alles geldt hier ook: je moet natuurlijk wel weten hoe.

Administratief werk

Besparen op administratieve werkzaamheden is een groeiende trend. Een veilige en goedkopere oplossing is dan vaak het inhuren van zelfstandigen (ZZPers) welke (bedrijfs) administratie vanuit huis kunnen verwerken, gewoon vanuit een extra kamer of een kantoor aan huis.

Lesgeven

Als leraar kun je geld verdienen met online lesgeven. Hiervoor hoef je geen gecertificeerde leraar te zijn. Hierbij deel je jouw kennis via een zelfgemaakte (video) cursus over een onderwerp waar jij veel over weet.

Vertaalwerk

Vertaalwerk is een geschikte thuiswerk baan wanneer je twee of meerdere talen beheerst. Bij vertaalwerk kun je denken aan het vertalen van allerlei documenten. De vraag naar zelfstandige vertalers is hoog omdat deze over het algemeen goedkoper zijn dan gerenommeerde vertaalbureaus.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing houdt in dat je betaald wordt voor het aanbevelen van een product of dienst van de adverteerder. Affiliate marketing is één van de meest effectieve methode om geld te verdienen

Eigen Webshop Starten

Webwinkels zijn razend populair en zorgen jaarlijks weer voor een record omzet. Doordat webwinkelsoftware steeds eenvoudiger worden kunnen steeds meer particulieren met winstoogmerk beginnen met een eigen webwinkel.

Blogger

Bloggen is een unieke thuiswerk baan, zo bestaan er bijvoorbeeld nog geen officiële opleidingen voor en kan ‘in principe’ iedereen een blogger worden.

Aandelen

Het beleggen in aandelen is een populaire vorm van investeren. Het doel van beleggen is vanzelfsprekend het behalen van rendement, oftewel het behalen van winst.