Geld verdienen met inpakwerk

Thuis bijverdienen
met inpakwerk

Inpakwerk, ook wel bekend als sorteerwerk valt in de thuiswerk categorie productiewerk. Inpakwerk is een thuiswerk baan waarbij het gaat om het sorteren en/of inpakken van fysieke producten. Je kan hierbij denken aan het inpakken van kerstpakketten, het in elkaar draaien van pennen of het sorteren van reclamefolders voor bezorging. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en varieert van opdracht tot opdracht.

Door het lokale karakter van inpakwerk is de beschikbaarheid van inpakwerk opdrachten verschillend per provincie. Tot de provincies met een “gezond” vraag en aanbod verhouding behoren Noord Holland, Utrecht, Brabant en Gelderland daarentegen hebben de provincies Friesland, Groningen en Drenthe een relatief laag vraag en aanbod verhouding. In de overige provincies van Nederland liggen de verhoudingen op gemiddeld niveau.

Wat heb ik nodig
voor inpakwerk?

De benodigdheden

Wil je inpakwerk verrichten? Dan kan je natuurlijk niet zonder benodigdheden. Alleen dan moet je wel weten welke benodigdheden noodzakelijk zijn. Uiteraard heb je een opslagruimte nodig. Als een aanbieder langs jouw adres komt, dan moeten ze de lading ergens kwijt. Voldoende ruimte voor de producten is dan wel zo handig. Een groot voordeel van inpakwerk is dat je geen vooropleiding nodig hebt. Deze thuiswerkbaan is geschikt voor iedereen. Bovendien kun je waar en wanneer je maar wilt aan de slag. Jij bent baas over je eigen werktijden. Het kan zijn dat je soms zelf pakketten moet ophalen. In het bezit zijn van een rijbewijs kan dus een pré zijn.

Welke soorten
inpakwerk zijn er?

Soorten inpakwerk

Inpakwerk is absoluut geen saaie baan. De opdrachten variëren enorm, en hierdoor heb je een afwisselende bijbaan. In onderstaand tabel vind je de verschillende soorten inpakwerk banen terug. Doe inspiratie op, en meld je aan voor deze leuke bijbaan via onderstaand formulier.

Aanbieder Activiteit Uitleg
Kweker Bloembollen inpakken Bloembollen in doosjes stoppen en goed afsluiten
Reclamebureau Promotieartikelen inpakken Promotieartikel in mooie verpakking doen
Speelgoed groothandel Speelgoed inpakken Klein speelgoed netjes in doos stoppen
Folder distributiebedrijven Verpakken van folders Folders netjes in pakketten pakken
Penbedrijven Monteren van pennen Penonderdelen in elkaar zetten
Doe-het-zelf groothandel Hobby artikelen verpakken Hobby artikelen in zakjes stoppen
Ansichtkaarten fabrikant Postzegels plakken Postzegels op de juiste plek plakken

Hoeveel verdien
ik met inpakwerk?

Inkomsten en belasting

Wanneer je geld verdient, dan komt de Belastingdienst altijd om de hoek kijken. Dit geldt ook voor inpakwerk. Als inpakwerker verdien je maximaal €9,- per uur. Als thuiswerker ben je in fictieve dienstbetrekking. Dit houdt in dat jij je werk zelf doet, er een arbeidsovereenkomst is afgesloten voor minstens één maand en je per maand je brutoloon 40% van het wettelijke minimumloon inhoudt. Als je geld verdient als thuiswerker, dan moet je jouw inkomsten dus aangeven bij de Belastingdienst. Als je jonger bent dan 23 jaar, dan gelden er voor jou andere belastingregels. In dat gevoel geldt een lager wettelijk minimumloon.Inpakwerk binnen jouw regio

Inpakwerk, beter bekend als sorteer en productiewerk wordt aangeboden door inpakwerk centrales, welke verspreid zijn in alle provincies van Nederland. Met 55 erkende inpakwerk centrales bestaat de kans dat er een inpakwerk centrale aanwezig binnen uw regio. Aan de linkerzijde bevind zich de kaart van Nederland, bezoek de provincie waarin u woonachtig bent om een volledig overzicht te krijgen van inpakwerk mogelijkheden in uw regio.

Inpakwerk centrales zijn mede door de financiële crisis steeds populairder geworden. Het vraag en aanbod naar inpakwerkzaamheden heeft zich dan ook ontwikkeld tot op niveau. Met een evenwichtig vraag en aanbod binnen de thuiswerk branche is het voor inpakwerk centrales mogelijk te overleven desondanks de crisis. Dit betekent voor potentiële thuiswerkers dat er een goede kans bestaat om inpakwerkzaamheden te verkrijgen als thuiswerk in de hedendaagse markt. Omdat binnen deze thuiswerk branche zo divers aanbod heerst, worden inpakwerk vacatures bijna dagelijks gevuld.

Uitleg: Aan de linkerzijde bevind zich de kaart van Nederland, controleer de inpakwerk mogelijkheden binnen uw regio door op de provincie te klikken waarin u woonachtig in bent of bekijk uitgebreide informatie betreft inpakwerkzaamheden hieronder.

Inschrijven voor inpakwerk en thuiswerk

Wil je graag aan de slag met inpakwerk thuis? Logisch, je geniet dan vele voordelen; flexibiliteit, eenvoudige bijbaan en geen gezagsverhouding. Dat maakt inpakwerk een zeer aantrekkelijk baan voor thuis. Als je graag wilt beginnen als inpakwerker, schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Vul de onderstaande velden naar waarheid in

Voornaam:

Provincie:

E-mail adres:

Interesses:

Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact opnemen.
Inpakwerk vinden
op Thuiswerken.nl

Geld verdienen met

Inpakwerk

Inpakwerk, ook wel bekend als sorteerwerk valt in de thuiswerk categorie productiewerk. Inpakwerk is een thuiswerk baan waarbij het gaat om het inpakken en sorteren van fysieke producten.

SMS operator

SMS operator, ook wel beter bekend als chatoperator valt in de categorie online thuiswerk. Als SMS operator kun je geld verdienen met het beantwoorden van berichten afkomstig uit de entertainment sector.

Enquêtes

Onderzoeksbureaus, ook wel enquête panels genoemd betalen een vergoeding voor het invullen van enquêtes en het meedoen aan online onderzoeken. De vergoeding per ingevulde enquête kan oplopen tot €7.00 afhankelijk van het onderwerp en aantal vragen.

Social media

Social media zijn omgevingen waar een hoge mate van interactie plaatsvindt. Geld verdienen met social media is zeker mogelijk; maar zoals bij alles geldt hier ook: je moet natuurlijk wel weten hoe.

Administratief werk

Besparen op administratieve werkzaamheden is een groeiende trend. Een veilige en goedkopere oplossing is dan vaak het inhuren van zelfstandigen (ZZPers) welke (bedrijfs) administratie vanuit huis kunnen verwerken, gewoon vanuit een extra kamer of een kantoor aan huis.

Lesgeven

Als leraar kun je geld verdienen met online lesgeven. Hiervoor hoef je geen gecertificeerde leraar te zijn. Hierbij deel je jouw kennis via een zelfgemaakte (video) cursus over een onderwerp waar jij veel over weet.

Vertaalwerk

Vertaalwerk is een geschikte thuiswerk baan wanneer je twee of meerdere talen beheerst. Bij vertaalwerk kun je denken aan het vertalen van allerlei documenten. De vraag naar zelfstandige vertalers is hoog omdat deze over het algemeen goedkoper zijn dan gerenommeerde vertaalbureaus.

Affiliate marketing

Affiliate marketing houdt in dat je betaald wordt voor het aanbevelen van een product of dienst van de adverteerder. Affiliate marketing is één van de meest effectieve methode om geld te verdienen

Eigen webshop starten

Webwinkels zijn razend populair en zorgen jaarlijks weer voor een record omzet. Doordat webwinkelsoftware steeds eenvoudiger worden kunnen steeds meer particulieren met winstoogmerk beginnen met een eigen webwinkel.

Blogger

Bloggen is een unieke thuiswerk baan, zo bestaan er bijvoorbeeld nog geen officiële opleidingen voor en kan ‘in principe’ iedereen een blogger worden.

Aandelen

Het beleggen in aandelen is een populaire vorm van investeren. Het doel van beleggen is vanzelfsprekend het behalen van rendement, oftewel het behalen van winst.

Webdesigner

Thuiswerken als webdesigner biedt veel voordelen. Het regelen van persoonlijke zaken tussen het werken door is bijvoorbeel geen probleem. Ook is de salaris van een webdesigner gunstig.

Artikelen schrijven

Het delen van jouw kennis via het internet is geld waard. Je kunt jouw kennis delen in de vorm van een artikel op een online bibliotheek. Hiermee is jouw kennis altijd welkom.

Copywriter

Steeds meer thuiswerkers verdienen hun brood als schrijver. Ze werken bijvoorbeeld als copywriter, vertaler en tekstschrijver. Deze werkzaamheden worden vaak vanuit huis verricht.

Dropshipping

Als exploitant van een dropshipping webwinkel heb je namelijk geen voorraad nodig. Zodra je een bestelling ontvangt, wordt het product door de dropshipleverancier verpakt en naar de klant verzonden.

Producten testen

Het testen van producten valt in de thuiswerk categorie bijverdienen. Als product tester kun je geld verdienen met het testen van nieuwe producten in het dagelijks leven. Het product mag je als vergoeding houden.

Reviews schrijven

Het schrijven van product reviews (oftwel beoordelen van producten) is een laagdrempelige vorm van thuiswerken. Het doel hiervan is om potentiële klanten te kunnen voorzien van de juiste informatie, ongeacht het product waar de klant opzoek is.

Travel networker

Travel networker, ook wel bekend als zelfstandig reisagent valt in de thuiswerk categorie bijverdienen. Travelnetworker is een thuiswerk baan waarbij men bemiddelt in het boeken van reizen door het delen van hun reiservaringen met hun netwerk.

Websites testen

Websites testen is een perfecte manier van thuiswerken. Hiermee draag je een steentje bij het verbeteren van websites. Je hebt een kritisch oog voor gebruikerservaring en kan vanuit thuis werken voor een baan dat veel verdient.

Webcammodel

Geld verdienen als webcammodel, ook wel webcammen genoemd, doe je via de webcam, telefonisch en met het versturen van sms berichten. Om te webcammen moet je minstens 18 jaar zijn, aangezien het gaat om erotische entertainment.

Pinterest

Pinterest is in principe een enorm digitaal prikbord, met de mogelijkheid prikborden van andere gebruikers te bekijken, volgen en delen. Je hebt om te beginnen met je Pinterest account enkel een smartphone of tablet nodig.

Freelance

Thuiswerken als een freelancer is geschikt voor meerdere talenten. Zo kun je denken aan tekstschrijvers, vertalers, leraren, programmeurs en (web)designers. De vraag naar freelancers is hoog.

Instagram

Het social media Instagram is met 722.000 dagelijkse gebruikers één van de grootste sociale netwerken van Nederland. Het fascinerende aan Instagram is dat de gebruikers aantallen in de afgelopen jaren flink zijn toegenomen.

Tumblr

Tumblr is een microblogging-systeem en sociaalnetwerksite welke sinds 2006 razend populair is geworden. Bloggen met Tumblr bied enkele simpele en effectieve manieren van geld verdienen.

Ideeën bedenken

Een alternatieve vorm van thuiswerken voor een zeer beperkte doelgroep: Young professionals en studenten met HBO of WO opleidingsniveau onder de 30 jaar.

Sportarbitrage

Sport arbitrage, ook wel 'sure betting' genoemd is het gelijktijdig inzetten op meerdere uitkomsten van een sportwedstrijd om zo rendement te verzekeren, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd.

Goud

Goud is een veilige thuishaven voor het verzekeren van vermogen, maar ook beleggen met rendement oogmerk is een optie.

Spaarprogramma's

Spaarprogramma’s, ook wel GPT-websites (Get Paid To) genoemd zijn bedrijven waar je geld kunt verdienen met het lezen van email, bezoeken van websites, invullen van enquêtes en het meedoen aan onderzoeken.

YouTube

Bijna iedereen die gebruikt maakt van het internet heeft wel eens een YouTube filmpje bekeken, of doet dit zelfs dagelijks. YouTube is namelijk één van de meest bezochte websites op het internet.

Cashback shopping

Cashback shoppen is een moderne versie van het vroegere zegeltjes plakken en het sparen van Air Miles. Ontvang ook contant geld terug op online aankopen bij aangesloten webwinkels.

Facebook

Facebook is met 1.3 miljard gebruikers het grootste sociale netwerk van Nederland – en de wereld. Door de vele bezoekers en hoge mate van interactie biedt Facebook veel mogelijkheden voor de slimme thuiswerker.

Cryptogeld

Cryptogeld, ook wel cryptovaluta of cryptcocurrency genoemd is een soort digitale munteenheid welke gebruikt wordt als een alternatief geldsysteem voor de reguliere geldsoorten.

Binaire opties

Een optie, ook wel een digitale of binaire optie genoemd is een financieel product, waarbij de belegger kan speculeren op de koers van valuta's, aandelen en grondstoffen.

Crowdfunding

Crowdfunding, ook wel crowdfinancing genoemd is een alternatieve wijze van financieren. Crowdfunding is een populaire en veel gebruikte manier van investeren.

Vastgoed

Investeren in vastgoed, ook wel onroerend goed genoemd is één van de veiligste investeringen. Kortom: een huis kopen om deze vervolgens commercieel te verhuren.

Domainparking

Domainparking is het registreren van domeinnamen voor de exploitatie van advertenties. Met de relatief lage kosten kan het parkeren van domeinnamen een lucratieve investering zijn.

Sparen

Geld sparen op een spaarrekening is de meest veilige manier van 'investeren in je toekomst'. Leer alles over de waarde van geld.

Podcasting

Geld verdienen met podcasting, ook wel podcasten genoemd. Podcasting is een vaak onderschatte markt met potentie, mede door het groeiende aantal luisteraars op de mobiele markt.

Google Adsense

Google Adsense is een simpele manier van geld verdienen door het plaatsen van advertenties bij online content: denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van advertenties op een artikel, blog of een website.

Obligaties

Een obligatie is een soort lening welke wordt uitgegeven door een onderneming of overheid. Beleggen in obligaties kan een leuk rendement opleveren.

Forex

Forex is de afkorting van 'FOReign EXchange' verwijzend naar de handel in buitenlandse valuta. Door het juist voorspellen van een koersbeweging kun je geld verdienen met het handelen in valuta.

Domaining

Beleggen in domeinnamen, ook wel domaining genoemd is het kopen, verkopen, ontwikkelen en geld verdienen aan internet-domeinnamen. Het investeren in domeinnamen kunnen een hoog rendement opleveren.

Twitter

Met meer dan 900.000 dagelijkse gebruikers is Twitter één van de grootste sociale netwerken in Nederland. Geld verdienen met Twitter werkt zo.

Mailings verzenden

Mailings verzenden is ook een vorm van thuiswerken. Deze werkzaamheden zijn zowel gericht op mannen als vrouwen. Het heeft een beetje weg van het sorteer- en inpakwerk.